ΑρχικήinetRazer Blade: Το laptop που “βγάζει” μάτια

Razer Blade: Το laptop που “βγάζει” μάτια

Η Razer είναι γνωστή σε όλους μας για τα ποιοτικά περιφερειακά υπολογιστή που κυκλοφορεί στην αγορά. Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζουμε είναι ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον τομέα της κατασκευής φορητών υπολογιστών laptop και μάλιστα με ορισμένες εξόχως εντυπωσιακές προτάσεις.

razer

Ας πάρουμε, για παράδειγμα, το Blade της εταιρείας, το οποίο απέσπασε πολλά βραβεία πέρυσι ως το καλύτερο laptop της χρονιάς. Ενώ, όμως, η γενική του εικόνα ήταν εξαιρετική, το μοντέλο έπασχε στον τομέα της οθόνης, αφού το TN panel που χρησιμοποιούσε δεν ήταν ανάλογο των υπόλοιπων, εξαιρετικών components. Η εταιρεία έλαβε υπόψη τις κριτικές και φέτος παρουσιάζει το ανανεωμένο Blade, που διαθέτει ένα ολοκαίνουριο IPS IGZO panel. Η συγκεκριμένη αλλαγή δεν σημαίνει μόνο πως θα απολαύσουμε υπέροχα χρώματα στον υπολογιστή μας. Η ανάλυση του μοντέλου ανέβηκε δραματικά και φτάνει πλέον τα 3200 x 1800 pixels, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό!

Στο εσωτερικό του Blade βρίσκεται ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Core i7-4702HQ της Intel, ενώ την οδήγηση των γραφικών αναλαμβάνει η ολοκαίνουρια GTX 870M της Nvidia. Η συγκεκριμένη σύνθεση μας επιτρέπει να παίξουμε με ultra settings σε 1080p, κάνοντας το laptop να φαντάζει ως εξαίρετη επιλογή για τον gamer που απολαμβάνει τη φορητότητα.

Επιπλέον, η νέα οθόνη του μοντέλου είναι multi-touch 10 σημείων, γεγονός που διασφαλίζει πως θα απολαύσουμε στο έπακρο τα Windows 8.1, που έρχονται προεγκατεστημένα με την αγορά του.

ote.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS