ΑρχικήinetΕξοπλισμός και γνώσεις από τη Samsung Electronics Hellas στο Innovathens

Εξοπλισμός και γνώσεις από τη Samsung Electronics Hellas στο Innovathens

Με εξοπλισμό με τεχνολογία αιχμής και εργαστήρια συνδράμει η Samsung Electronics Hellas την λειτουργία του νεοσύστατου κόμβου στήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας που εγκαινιάστηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Στα εργαστήρια που ξεκινούν άμεσα, περιλαμβάνεται η ανάπτυξη εφαρμογών για την πλατφόρμα Smart TV της εταιρείας, η επισκευή κινητών και αργότερα τηλεοράσεων καθώς και εκπαίδευση για την αποτελεσματική παρουσίαση καινοτόμων ιδεών σε δυνητικούς επενδυτές.

InnovAthens powered by Samsung Electronics Hellas

Πρόκειται για μια «στρατηγική» συνεργασία με την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και το Athens Σynergies που έχει συνάψει η Samsung Electronics Hellas. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Samsung Electronics Hellas έχει εξοπλίσει το InnovAthens με τα πλέον καινοτόμα και σύγχρονα προϊόντα τεχνολογίας που διαθέτει, δημιουργώντας ένα πλήρως λειτουργικό περιβάλλον, εντός του οποίου θα αναπτυχθούν οι δραστηριότητες και τα προγράμματά του.

Για παράδειγμα, η Samsung έχει σχεδιάσει μια σειρά από εργαστήρια που ξεκινούν από τις 13 Μαΐου 2014. Ανάμεσά τους, το Samsung TV Apps Lab, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στην ανάπτυξη εφαρμογών για Smart TV της εταιρείας, το Samsung Service Lab, το οποίο θα προσφέρει τεχνικές γνώσεις για επισκευή συσκευών κινητής τηλεφωνίας και αργότερα τηλεοράσεων. Επιπλέον, θα διεξαχθεί το επιμορφωτικό πρόγραμμα ¨”Samsung Lab – Presentation & Communication Skills“, που θα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στους τρόπους με τους οποίους μπορούν να παρουσιάζουν αποτελεσματικά τις επιχειρηματικές τους ιδέες.

Ο Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, κ. ChoongSoon Lee που ήταν παρών σε εκδήλωση που έγινε στις 5 Μαΐου για τα εγκαίνια του Innovathens δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την ανακοίνωση της στρατηγικής συνεργασίας μας με το InnovAthens. Στηρίζουμε αυτήν τη σπουδαία πρωτοβουλία και θα εργαστούμε μαζί με την Τεχνόπολη και την Ένωση Εταιρειών Athens Σynergies για την προώθηση της καινοτομίας και της ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια, που θα τους βοηθήσουν να διευρύνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή».

H Samsung καταβάλλει μια διευρυμένη όπως αποδεικνύεται προσπάθεια να συνδέσει το όνομά της με την καινοτομία. Στην Ελλάδα, η εταιρεία βράβευσε καινοτόμες ιδέες μέσω του προγράμματος Launching People. H «μαμά» Samsung πρόσφατα εγκαινίασε μουσείο Καινοτομίας στην Κορέα.

in

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS