ΑρχικήinetΗ Google λανσάρει τις εφαρμογές Docs και Sheets

Η Google λανσάρει τις εφαρμογές Docs και Sheets

Η Google λανσάρισε τις αυτόνομες εφαρμογές Docs και Sheets, για τα λειτουργικά συστήματα iOS και Android, που επιτρέπουν τη δημιουργία και διαχείριση εγγράφων και φύλλων εργασίας σε φορητές συσκευές.

google

Μέχρι πρότινος η εταιρεία προσέφερε την εφαρμογή Drive η οποία επέτρεπε στους χρήστες να αποθηκεύουν και να διαχειρίζονται αρχεία, συμπεριλαμβανομένης και της δημιουργίας εγγράφων και φύλλων εργασίας, όπως επίσης και την προβολή παρουσιάσεων και αρχείων PDF.

Πλέον, οι λειτουργίες αυτές διαχωρίζονται σε διαφορετικές εφαρμογές που θα εξυπηρετούν τις εκάστοτε ανάγκες του χρήστη. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Drive για τη διαχείριση σχετικών αρχείων, θα «οδηγηθούν» στο κατέβασμα των αυτόνομων εφαρμογών εντός των επόμενων ημερών. Παράλληλα, θα υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης του Drive για την προβολή και οργάνωση των αρχείων.

Οι νέες εφαρμογές διαθέτουν offline υποστήριξη, δηλαδή οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν, να προβάλλουν και να διαχειρίζονται αρχεία χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση στο Internet. Τα Docs και Sheets είναι διαθέσιμα από το App Store και το Gοogle Play, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί ο χρήστης στη φορητή του συσκευή.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την Gοogle, σύντομα θα λανσαριστεί και η εφαρμογή Slides η οποία προορίζεται για την ανάλογη διαχείριση παρουσιάσεων.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS