ΑρχικήinetLogitech Bluetooth Audio Adapter Μουσική από smartphone σε στέρεο

Logitech Bluetooth Audio Adapter Μουσική από smartphone σε στέρεο

Ένα αξεσουάρ κόστους 40 περίπου ευρώ που καθιστά εφικτή την ασύρματη μετάδοση του ηχητικού σήματος από smartphone σε ενσύρματα ηχεία από απόσταση 15 μέτρων με οπτική επαφή προσθέτει η Logitech στην πλούσια γκάμα της. Ο Bluetooth Audio Adapter μπορεί να δέχεται σήμα από δύο εναλλασσόμενες πηγές, δηλαδή δύο smartphone ή/και tablet με το λεγόμενο Multipoint Bluetooth.
Logitech Bluetooth Audio Adapter
Το Logitech Bluetooth Audio Adapter είναι ένας μικρός αντάπτορας που προσδίδει στα ηχεία την δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας μέσω Bluetooth, με το πάτημα ενός κουμπιού, με δύο διαφορετικές συσκευές.Ο κος Δρακάκτος από την Logitech Ελλάς εξηγεί: «τα smartphones γίνονται σταδιακά η συσκευή που προτιμούν οι περισσότεροι για να αποθηκεύουν και να ακούν τα μουσικά ψηφιακά τους αρχεία. Οπότε, τώρα με το Logitech Bluetooth Audio Adapter μπορούν να ακούσουν αυτή τη μουσική μέσα από τα ηχεία του στερεοφωνικού συστήματός τους στο σπίτι ή τα ηχεία του υπολογιστή. Με το απλό σετάρισμά του κάνει πανεύκολη την ασύρματη ροή στερεοφωνικού ήχου από smartphones και ταμπλέτες σε οποιοδήποτε ενσύρματο ηχείο, για μια, ακόμη πιο ποιοτική, ακουστική εμπειρία».

  • Η τεχνολογία Multipoint Bluetooth επιτρέπει τη σύνδεση με δύο συσκευές ταυτόχρονα και τη μετάδοση ροής δεδομένων ήχου είτε από τη μία ή την άλλη, μόνο με ένα κουμπί. Έτσι μπορούμε να απολαμβάνουμε μια playlist με τα αγαπημένα μας τραγούδια από το έξυπνο κινητό μας ή να βλέπουμε μια ταινία από την ταμπλέτα. Αν τύχει και οι συσκευές βρεθούν εκτός ακτίνας επικοινωνίας, η αυτόματη επανασύνδεση φροντίζει να λύσει το όποιο πρόβλημα.

Η λειτουργία του αντάπτορα είναι απλή: συνδέεται με τα ενεργά ηχεία με ένα στάνταρ στερεοφωνικό καλώδιο RCA ή με ένα καλώδιο με βύσμα 3,5 χιλιοστών. Η μετάδοση των αρχείων ήχου είναι εφικτή από απόσταση έως και 15 περίπου μέτρα, και απαιτείται οπτική επαφή με τη συσκευή. Όπως σημειώνει η εταιρεία, για ακόμη καλύτερη ακουστική εμπειρία ο αντάπτορας έχει ρυθμιστεί στα κορυφαία εργαστήρια της Logitech, ώστε να παραμένει η ποιότητα υψηλα ανεξάρτητα από την πηγή του ψηφιακού σήματος.

Το Logitech Bluetooth Audio Adapter κυκλοφορεί από τον Μάρτιο του 2014 με προτεινόμενη λιανική τιμή περίπου 40 ευρώ.

in

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS