ΑρχικήinetWithings Η πίεσή μας στο smartphone

Withings Η πίεσή μας στο smartphone

Τα περιφερειακά για smartphones και tablets είναι πραγματικά αμέτρητα. Και τι δεν έχουμε δει: Πληκτρολόγια, τηλεσκόπια, δέκτες TV, ελικοπτεράκια και άλλες συσκευές, από πρωτότυπες και χρήσιμες, μέχρι εντελώς άχρηστες.

withings smartphone

Μια ενδιαφέρουσα κατηγορία είναι αυτά που απευθύνονται σε όσους θέλουν να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας τους. Ψηφιακά περικάρπια υπάρχουν μπόλικα και απευθύνονται κυρίως σε αθλητές και γενικά σε όσους γυμνάζονται. Η εταιρεία Withings, όμως πήγε το θέμα “υγεία” ένα βήμα πιο πέρα, παρουσιάζοντας το πρώτο ασύρματο πιεσόμετρο. Το φοράμε όπως ένα κανονικό πιεσόμετρο, το ανοίγουμε και αυτόματα ξεκινά τη διαδικασία μέτρησης, ενώ ξεκινά και το ανάλογο app στο κινητό μας (το οποίο φυσικά θα πρέπει να έχουμε κατεβάσει και εγκαταστήσει από πριν).

Η εφαρμογή εμφανίζει τις μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο (μετρά τη διαστολική, τη συστολική πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, όπως ένα κανονικό πιεσόμετρο), ενώ διατηρεί και τα προσωπικά μας στατιστικά, ώστε να μπορούμε να βλέπουμε διάφορα ενδιαφέροντα διαγράμματα για την πίεση και τους καρδιακούς παλμούς σε συνάρτηση με το χρόνο. Η επικοινωνία του ασύρματου πιεσόμετρου γίνεται φυσικά μέσω Bluetooth, είναι συμβατό με iOS και Android και λειτουργεί με τέσσερις μπαταρίες AAA.

Τέλος, η τιμή του ανέρχεται σε €129,95.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης

ote.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS