ΑρχικήinetΠροσοχή! Μην κάνετε κλικ σε αυτό το link "Το αεροπλάνο της Malaysian...

Προσοχή! Μην κάνετε κλικ σε αυτό το link “Το αεροπλάνο της Malaysian Airlines εντοπίστηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων”

Οι hackers φαίνεται να είναι πάντα έτοιμοι να χρησιμοποιούν κάθε ευκαιρία για να πετύχουν τους στόχους τους. Γνωρίζουμε ότι οι spammers χρησιμοποιούν κάθε μεγάλη είδηση για να ξεγελάσουν τα θύματα τους. Έτσι και αυτή τη φορά σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν την είδηση με το αεροπλάνο από την Μαλαισία που έχει εξαφανιστεί. Οι απατεώνες εκμεταλλεύονται την δημοσιότητα που έχει πάρει η πτήση πτήση MH370 της Malaysian Airlines για να διανέμουν malware, μέσω δημοσιεύσεων που εξαπλώνονται πολύ γρήγορα από το Facebook.

Malaysia-Airlines

Οι hackers στέλνουν τους χρήστες του Facebook σε κακόβουλες ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας μια ψεύτικη δημοσίευση στο Facebook, που υποστηρίζει ότι το Boeing 777-200 της Malaysian Airlines, βρέθηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων με τους επιβάτες να είναι ακόμα ζωντανοί και καλεί τους χρήστες να κάνουν κλικ σε ένα σύνδεσμο δουν την έκτακτη είδηση σε ​​βίντεο.

Ο τίτλος του ψεύτικου βίντεο: Το αεροπλάνο MH370 της Malaysian Airlines εντοπίστηκε κάπου κοντά στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Συγκλονιστικό Βίντεο.
Όταν ο χρήστης κάνει κλικ για να δει το βίντεο εμφανίζεται ένα μήνυμα που του ζητάει να μοιραστεί το link με τους φίλους του, αναφέρει το The Hacker News.

Προσοχή! Η είδηση δεν είναι αληθινή και δεν υπάρχει κανένα τέτοιο βίντεο. Μην διαδίδεται την κακόβουλη φάρσα, καθώς με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετείτε τους σκοπούς των hackers.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS