ΑρχικήinetΝέο update 7.1.0-15U για το Nintendo 3DS πιθανά κλείνει hack γεωγραφικής περιοχής

Νέο update 7.1.0-15U για το Nintendo 3DS πιθανά κλείνει hack γεωγραφικής περιοχής

Nintendo 3DS XL

H εταιρεία κονσολών Nintendo έβγαλε μια νέα ενημερωμένη έκδοση firmware για το φορητό 3DS, η οποία δεν εισάγει καμία νέα σημαντική λειτουργικότητα, αλλά θα μπορούσε να προορίζεται για την εξάλειψη του hack που είχε να κάνει με την γεωγραφική περιοχή.

Η εταιρεία αναφέρει ότι η ενημέρωση 7.1.0-15U έχει σχεδιαστεί μόνο για να βελτιώσει τη συνολική σταθερότητα του συστήματος και να αλλάξει δευτερεύοντα στοιχεία στην εμπειρία του χρήστη.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία αναφέρει: “κάθε υφιστάμενη ή μελλοντική μη εξουσιοδοτημένη τεχνική τροποποίηση του υλικού ή του λογισμικού συστήματος του Nintendo 3DS, ή η χρήση μη εγκεκριμένης συσκευής σε σχέση με το σύστημά σας, μπορεί να καταστήσει το σύστημα μόνιμα ακατάλληλο για παιχνίδια”.

Αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι η εταιρεία σχεδιάζει να εξαλείψει το hack που είχε να κάνει με την γεωγραφική περιοχή που μια ομάδα modders έχει δημιουργησεί ώστε να μπορούν οι χρήστες να παίζουν παιχνίδια από άλλες γεωγραφικές περιοχές που δεν είναι διαθέσιμα στην δική τους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS