ΑρχικήinetFamilyMatters κρύψτε τις δημοσιεύσεις σας από την οικογένεια σας στο Facebook

FamilyMatters κρύψτε τις δημοσιεύσεις σας από την οικογένεια σας στο Facebook

Καμιά φορά συμβαίνει η οικογένεια σας να είναι αρκετά ενοχλημένη με σχόλια ή δημοσιεύσεις σας που υπάρχουν στο Facebook. Μπορεί όμως να συμβεί και το αντίθετο, η οικογένειά σας μπορεί να σας φέρει σε μια πολύ δύσκολη θέση και να σας εκθέσει σε όλους σας τους φίλους.

family mattersFoto Huffington Post  |  By Alexis Kleinman

Ένας χρήστης του Reddit ο soIheard δημιούργησε μια εφαρμογή για να κρατήσει την οικογένειά σας μακριά από τους φίλους σας στο Facebook. Την ονόμασε FamilyMatters, και μπορεί να κρύψει τις δημοσιεύσεις σας από την οικογένεια σας στο Facebook, και να επιτρέπει στους φίλους σας να τις δουν. Με αυτόν τον τρόπο, τα ενοχλητικά σχόλια δεν θα εμφανίζονται στους φίλους σας. Το μοτο της εφαρμογής είναι

Write something, no more embarrassing moments. We’ll shield your friends from your family’s comments….

Χωρίς την εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε ποιος θα βλέπει τις δημοσιεύσεις σας, φτιάχνοντας ομάδες, και επιλέγοντας ποιοι επιθυμείτε να τις δουν. Η εφαρμογή FamilyMatters θα κάνει εύκολα όλη τη δουλειά για σας δημοσιεύοντας δυο διαφορετικά πράγματα.

Στην εικόνα θα παρατηρήσετε ότι οι δύο δημοσιεύσεις δεν είναι ακριβώς οι ίδιες. Το Facebook δεν επιτρέπει να δημοσιεύσετε το ίδιο πράγμα δύο φορές στη σειρά , και έτσι η εφαρμογή προσθέτει αποσιωπητικά στο τέλος της δημοσίευσης που θα βλέπουν αυτοί που επιλέγετε.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS