ΑρχικήinetΚατεβάστε την νέα σταθερή έκδοση 1.6.2 του Wine

Κατεβάστε την νέα σταθερή έκδοση 1.6.2 του Wine

wine-hq

Χθες στις 10 Ιανουαρίου ο Alexandre Julliard ανακοίνωσε τη νέα σταθερή έκδοση της εφαρμογής Wine, η οποία φέρνει διορθώσεις αρκετών σφαλμάτων καθώς και διάφορες βελτιώσεις.

Όπως μας έχουν συνηθίσει, και αυτή η έκδοση του Wine περιέχει ένα μέγαλο αριθμό από νέα χαρακτηριστικά, διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις.

Το σπουδαιότερο χαρακτηριστικό σε αυτήν τη σταθερή έκδοση του Wine είναι η υλοποίηση της υποστήριξης για τη διαχείριση χρώματος, η οποία έχει ήδη ενημερωθεί για το liblcms version 2.

Το Wine 1.6.2 επίσης φέρνει διορθώσεις σφαλμάτων για τα παρακάτω παιχνίδια και εφαρμογές των Windows: Max Payne 2, Resident Evil 2 Soulbringer (από το GOG.com), Wargame: Airland Battle, Unreal Tournament GOTY, Age of Empires II, Miranda, Battle City, Windows Installer Cleanup, Chessmaster 10th Edition, League of Legends, FEAR Combat NVIDIA CUDA Toolkit v5.5, FL Studio, και μερικών άλλων.

Υπενθυμίζουμε ότι το Wine είναι ένα δωρεάν πρόγραμα, ανοικτού κώδικα, για linux, που σας επιτρέπει να τρέχετε εφαρμογές των Windows κάτω από πλατφόρμα των linux.

Κατεβάστε την νέα σταθερή έκδοση Wine 1-6-2 από εδώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS