ΑρχικήinetPanasonic Toughpad 4K UT-MB5 το tablet των 6000 δολαρίων

Panasonic Toughpad 4K UT-MB5 το tablet των 6000 δολαρίων

Ένα tablet 20 ιντσών από την Panasonic που θα τρέχει με Windows 8.1 θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο στην εκπληκτική τιμή των 5.999 δολάριων.
Η Panasonic παρουσίασε για πρώτη φορά το tablet (τότε “φορούσε” Windows 8) στο CES σχεδόν πριν από ένα χρόνο. Η συσκευή, έχει μια εκπληκτική ανάλυση οθόνης στα 3840×2560. Το Panasonic Toughpad 4K UT-MB5 tablet θα τρέχει τα Windows 8.1 Pro με έναν επεξεργαστή της Intel (Core i5 χρονισμένο στα 1.9GHz). Θα έχει 8GB RAM και ένα σκληρό δίσκο SSD 256GB. Την συνταγή συμπληρώνει μια κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 745 με 2GB VRAM και μια κάμερα 720p. Υπάρχει μόνο μία θύρα USB 3.0, μια υποδοχή κάρτας microSD και ένα SmartCard reader. Το tablet έχει ένα πλαίσιο από κράμα μαγνησίου ενισχυμένο με ίνες γυαλιού και όπως ισχυρίζεται η Panasonic μπορεί να αντέξει μια πτώση σχεδόν από ένα μέτρο.

Υπάρχει βέβαια και ένα Desktop Dock που είναι πωλείται σαν προαιρετικό εξάρτημα σε περίπτωση που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σαν ένα all-in-one PC, μαζί με μια ηλεκτρονική γραφίδα αφής. Η εκτιμώμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του φτάνει τις δύο ώρες.

Δείτε το βίντεο

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS