ΑρχικήinetSecNews Live – Face to Face – Πέμπτη 10/10/2013 12.00-15.00 στο κανάλι...

SecNews Live – Face to Face – Πέμπτη 10/10/2013 12.00-15.00 στο κανάλι “Ε”

secnewsΤο SecNews μετά απο πολυετή ηλεκτρονική παρουσία, πλέον αποκτά τηλεοπτική στέγη στο κανάλι “Ε” (πρώην 902) .

Οι παρουσιαστές του SecNews θα είναι μαζί σας από την νέα σεζόν, στην καθημερινή εκπομπή Face to Face της έγκριτης δημοσιογράφου Φαιή Μαυραγάνη. Το SecNews θα παρουσιάζει μέσα σε 15 λεπτά όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της πληροφορικής, της ασφάλειας δεδομένων και της τεχνολογίας  με τον πλέον αξιόπιστο και εύληπτο τρόπο, όπως μας έχετε γνωρίσει μέσα από την διαδικτυακή μας παρουσία.

Τελευταία νέα, αποκλειστικότητες, ερευνητικό ρεπορτάζ, συμβουλές ασφάλειας για όλους, καταγραφή επιθέσεων από hackers σε όλο τον κόσμο, συνεντεύξεις με ειδικούς, πρόσωπα της επικαιρότητας και πολλά πολλά άλλα είναι μερικά μόνο από θέματα που θα έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του καναλιού “Ε” και την εκπομπή Face to Face.

tv-sec2

Οι παρουσιαστές του SecNews Μαρία,Κώστας, Ελένη και Αναστασία με την τηλεοπτική καθοδήγηση της εμπειρότατης τηλεοπτικά δημοσιογραφου Φαίης Μαυραγάνη, θα σας κρατούν ενήμερους για οτιδήποτε συμβαίνει στον κυβερνοχώρο, διερευνώντας παράλληλα θέματα της επικαιρότητας  με έγκυρο και αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Παραμένουμε πιστοί στο concept της εκπομπής που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο τύπου “H μεσημεριανή ενημερωτική ζώνη αλλάζει πρόσωπο… Με ζωντανές συνδέσεις από όλη την Ελλάδα και θέματα από όλο τον κόσμο, με ειδήσεις που δεν πρόκειται να δείτε πουθενά αλλού… η εκπομπή έρχεται Face to Face με τη δύσκολη καθημερινότητα, που μπορεί να γίνει καλύτερη»

Συντονισμένοι απο αύριο λοιπόν στην εκπομπή Face to Face στο κανάλι “Ε”, 12.00 – 15.00 καθημερινά! Η παρθενική εμφάνιση της ομάδας του SecNews αύριο στις 12.30!

Εκ της συντακτικής ομάδας του SecNews

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS