ΑρχικήinetΝέο επίσημο βίντεο trailer για το Grand Theft Auto V

Νέο επίσημο βίντεο trailer για το Grand Theft Auto V

Μόλις κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο επίσημο video με το Grand Theft Auto 5  μαζί με μερικά screenshots, που δείχνουν νέες πτυχές της ζωής στον κόσμο του παιχνιδιού, το οποίο περιλαμβάνει νέες περιοχές όπως η Blaine County της πόλης Los Santos.

Το νέο GTA V είναι σχεδόν έτοιμο να φτάσει στα σπίτια μας καθώς  θα κάνει το ντεμπούτο του σε λίγες ημέρες, στις 17 Σεπτεμβρίου, για τις PlayStation 3 και Xbox 360 πλατφόρμες.

Για να κρατήσει τους οπαδούς σε αγωνία η κατασκευάστρια εταιρεία διέρρευσε επίσημα πια τις πληροφορίες που έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα για το εν λόγω παιχνίδι, και ο προγραμματιστής του, Κος Rockstar,  δημοσίευσε ένα επίσημο βίντεο και μερικές φωτογραφίες με το νέο παιχνίδι.

Όπως μπορείτε να δείτε στο τρέιλερ παραπάνω, ο κύριος του έργου αναδεικνύει τα διάφορα αξιοθέατα της Blaine County, την πιο αγροτική περιοχή που περιβάλλει την πόλη του Los Santos.

Τα screenshots που μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα , επικεντρώνονται σε διαφορετικές πτυχές της ζωής στο GTA V, όπως αγωνιστικά αυτοκίνητα, αεροπλάνα που πετούν, και τη συμμετοχή σε διάφορες ανταλλαγές πυροβολισμών με την αστυνομία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS