ΑρχικήinetΝέα οθόνη Gaming Philips 144Hz

Νέα οθόνη Gaming Philips 144Hz

242G5_for leafletΗ MMD, η κορυφαία εταιρία οθονών υψηλής τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Η/Υ Philips, παρουσιάζει τη συναρπαστική Full HD οθόνη 61 εκ (24″) που προσφέρει απόλυτη εμπειρία gaming. Η Gaming οθόνη 144 Hz ξεχωρίζει για τον απίστευτα γρήγορο χρόνο ανανέωσης 144 Hz και τον πολύ σύντομο χρόνο απόκρισης pixel ενός millisecond, που προσφέρουν εμπειρίες gaming σε πραγματικό χρόνο χωρίς καθυστερήσεις. Οι φανατικοί gamers θα ανακαλύψουν και πολλές επιλογές χρήσιμου βοηθητικού εξοπλισμού, όπως για παράδειγμα τις υποδοχές.
Αυτό που κάνει την Gaming οθόνη 144 Hz τόσο μοναδική, είναι το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί ειδικά για τους gamers, καθώς οι προγραμματιστές τη σχεδίασαν λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των συνεργατών τους και των λάτρεις των e-sports. Επίσης, διαθέτει ένα TN πάνελ υψηλής τεχνολογίας που εξασφαλίζει εξαιρετικά γρήγορους χρόνους απόκρισης, μόλις ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου, για εξαιρετικά λεπτομερείς, πολύ σαφείς και ευκρινείς εικόνες χωρίς ghosting effects. Επιπλέον, αυτή η προηγμένη gaming οθόνη αποκαθιστά την εικόνα μέχρι 144 φορές ανά δευτερόλεπτο, δηλαδή 2,4 x ταχύτερα από μια κανονική οθόνη. Ως αποτέλεσμα προσφέρει εξαιρετικά ομαλές και λαμπερές εικόνες.

242G5DJEB_f image

242G5DJEB_sΟ χρόνος ανανέωσης των 144 Hz μειώνει την κούραση των ματιών και προσφέρει επιπλέον σημαντικά οφέλη, όπως λιγότερη καθυστέριση και περισσότερα καρέ το δευτερόλεπτο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν πρόκειται για παιχνίδι first-person shooters γιατί οι κινήσεις του εχθρού μπορούν να ανιχνευθούν πιο γρήγορα και πιο καθαρά. Και για να ενισχυθεί περισσότερο η απόδοση σε διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών, η MMD έχει εξοπλίσει την 144 Hz Gaming οθόνη 144 Hz ακόμα και με μια εξιδεικευμένη on-screen οθόνη.
Πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά
Η νέα Gaming οθόνη με το ιδιαίτερης ποιότητας φινίρισμα, διαθέτει μεγάλη ποικιλία λειτουργιών που θα αγαπήσουν οι χρήστες:
SmartKeypad – ένα ειδικά σχεδιασμένο τηλεχειριστήριο που παρέχει ταχύτερη πρόσβαση στις gaming προ-ρυθμίσεις. Επιπρόσθετα πλήκτρα λειτουργιών, πάνω και κάτω, επιτρέπουν την εύκολη πλοήγηση στο μενού OSD.
SmartFrame – επισημαίνει τις περιοχές στις οποίες μπορείτε να εντοπίσετε πιο εύκολα τους αντιπάλους σας με την ενίσχυση του επιπέδου RGB στην επιλεγμένη περιοχή.
SmartSize – επιτρέπει την αλλαγή τρόπου προβολής της οθόνης ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις.
Τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, ένα προαιρετικό καλώδιο MHL επιτρέπει την αναπαραγωγή HD βίντεο και ήχου ή ακόμη και τη χρήση του κινητού τηλεφώνου.
Πλήρες σετ υποδοχών
Το Full HD μοντέλο εμφανίζει σήμα μέσω μιας πλήρους σειράς υποδοχών(VGA, Dual Link DVI, DisplayPort και universal HDMI). Η οθόνη μπορεί να φιλοξενήσει επίσης ένα USB 3.0 hub που υποστηρίζει όχι μόνο την ταχύτατη μεταφορά δεδομένων, αλλά και προσφέρει γρήγορη φόρτιση των κινητών συσκευών.
Τέλεια εργονομία
Με δυνατότητα ρύθμισης ύψους 130χιλ., η ανακλινόμενη οθόνη διαθέτει επίσης λειτουργία περιστροφής swivel και pivot που επιτρέπει την περιστροφή της οθόνης κατά 90 ° και την επαναφορά της σε μορφή πορτρέτου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτή η απολαυστική εργονομική ευελιξία συμπληρώνεται από τη δυνατότητα τοποθέτησης της οθόνης στον τοίχο.
Πράσινη τεχνολογία
Η Gaming οθόνη 144 Hz είναι ενεργειακά εξαιρετικά αποδοτική, καθώς χρησιμοποιεί LED οπίσθιου φωτισμού. Με κατανάλωση μόνο 18,58 watt σε κατάσταση λειτουργίας (και μόνο το μισό watt σε κατάσταση stand-by), ανταποκρίνεται σε βασικούς κανόνες όπως το Energy Star 6.0. Η νέα οθόνη κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση μόλυβδου ή υδράργυρου και, επομένως, πληροί τις προϋποθέσεις για πολλά σημαντικά πιστοποιητικά.
Η 144 Hz Gaming οθόνη είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά με ενδεικτική λιανική τιμή €399 (συμπ. ΦΠΑ).

242G5SS01

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS