ΑρχικήinetΚερδίστε ένα Camtasia Studio v8 και ένα Snagit 11 από την TechSmith

Κερδίστε ένα Camtasia Studio v8 και ένα Snagit 11 από την TechSmith

camtasiastudio snagitΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη του διαγωνισμού κλήρωσης δύο (2) αδειών χρήσης των εφαρμογών Camtasia Studio v8 και Snagit 11 της TechSmith

Το Camtasia Studio, είναι ένα πρόγραμμα capture video της οθόνης σας και επεξεργασίας βίντεο. Είναι από τα πιο φιλικά και τα πιό σύγχρονα προγράμματα για τον απλό χρήστη αλλά και τον έμπειρο.

Το Snagit προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων πιστής αντιγραφής εικόνων.

Μας εντυπωσίασε η ποιότητα και τα φίλτρα που διαθέτει. Στόχος των εργαλείων είναι να βοηθήσουν στην καλύτερη αποτύπωση των στοιχείων που μας ενδιαφέρουν όπως το χρώμα, το μέγεθος κλπ.

Επίσης κάτι το οποίο είναι αξιοσημείωτο είναι οι διαθέσιμες επιλογές που έχει για την αποστολή των αρχείων που δημιουργεί. Το Snagit θα σας δώσει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο από όποιο σημείο θέλετε μέσα στον υπολογιστή σας.

Όροι Συμμετοχής

Κάντε like και share στην σελίδα μας στο Facebook ή follow και retweet στο Twitter και κερδίστε από μια άδεια χρήσης των εφαρμογών Camtasia Studio v8 και Snagit 11 της TechSmith.

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από μία άδεια χρήσης.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 05.09.2013

Likes Από εδώ

a Rafflecopter giveaway

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS