ΑρχικήinetWozniak: η Microsoft στηρίζεται στις αγορές που έχει δημιουργήσει στο παρελθόν και...

Wozniak: η Microsoft στηρίζεται στις αγορές που έχει δημιουργήσει στο παρελθόν και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο

steve_wozniakΟ συνιδρυτής της Apple Steve Wozniak πιστεύει ότι η Microsoft, υπό την ηγεσία του σημερινού της CEO Steve Ballmer, έχει μια φθίνουσα πορεία μέχρι σήμερα. Τη συγκεκριμένη διαπίστωση την έκανε σε μια συνέντευξη που έδωσε στο BBC. Δεν μας είπε βέβαια κάτι νέο, αλλά είναι μια παρατήρηση που όχι μόνο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, αλλά δημιουργεί και ερωτηματικά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Wozniak δήλωσε ότι κατά τη γνώμη του, η Microsoft “στηρίζεται στις αγορές που έχει δημιουργήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο.” Πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει τι λέει ο κόσμος για τον Ballmer, αλλά ότι πιστεύει πως δεν ήταν τόσο σημαντικός αν υπάρξει μια σύγκριση με τον Bill Gates. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Gates παραιτήθηκε από τη θέση αυτή το 2000, για να αναλάβει ο Ballmer, αλλά εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να έχει τον τίτλο του προέδρου.

Ένα από τα ερωτηματικά που υπάρχουν διαβάζοντας κανείς αυτές τις δηλώσεις, είναι το πώς επέτρεψε η Microsoft στον Steve Ballmer να κατέχει τόσο καιρό μια τόσο θέση θέση αφού τα νούμερα είχαν πτωτική τάση. Ίσως τελικά τα Windows 8 και το Surface να υπέδειξαν στο διοικητικό συμβούλια της εταιρείας, ότι έπρεπε να παρθούν άμεσα μέτρα.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Wozniak, αναφέρθηκε και στην Apple που όπως δήλωσε “βρήκε τον τύπο” του είναι τόσο μεγάλη εταιρεία και να κυκλοφορεί νέα και καινοτόμα προϊόντα, υπό την ηγεσία του αείμνηστου Steve Jobs. Αισθάνεται επίσης ότι ο σημερινός CEO, κ. Tim Cook είναι το σωστό πρόσωπο για την εταιρεία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS