ΑρχικήinetIObit Advanced SystemCare 7 PRO Review

IObit Advanced SystemCare 7 PRO Review

Advanced SystemCare 7Η εφαρμογή Advanced SystemCare 7 PRO σας προσφέρει αυτοματοποιημένες all-in-one υπηρεσίες φροντίδας των υπολογιστών σας. Οι πολλές και διαφορετικές λειτουργίες της εφαρμογής την καθιστούν ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Μπορεί να αφαιρέσει Malware, παρέχει Registry Fix, προστατεύει την ιδιωτική σας ζωή, ανεβάζει τις επιδώσεις του συστήματος σας, και βέβαια καθαρίζει τον υπολογιστή σας από τα σκουπίδια που μαζεύονται. Σας προστατεύει κατά την διάρκεια της περιήγησης σας στο διαδίκτυο αλλά και η τεχνολογία Internet Boost. Η υπηρεσία Internet Boost θα σας εξασφαλίσει ότι η σύνδεση σας είναι ασφαλής και στην μέγιστη απόδοση της.

Η έκδοση Pro στοιχίζει 19.99 δολάρια και έρχεται με μία άδεια που υποστηρίζει τρεις (3) υπολογιστές.

Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τη νέα έκδοση του Advanced SystemCare 7 PRO, μίας έκδοσης που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει και είναι ακόμα υπό ανάπτυξη. Πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε. Εκτός από όλες τις παραπάνω λειτουργίες, η νέα έκδοση θα φέρει αξιόλογες νέες δυνατότητες

about

  • Νέο περιβάλλον εργασίας για ευκολότερη και ομαλότερη χρήση.
  • Το AutoClean είναι διαθέσιμο και στην δωρεάν έκδοση, για έξυπνη προστασία της ιδιωτικής ζωής με τον καθαρισμό του συστήματος σας.
  • Νέα τεχνολογία Surfing Protection που λειτουργεί πια σε πραγματικό χρόνο με μια ενημερωμένη βάση δεδομένων και parent control για Ασφαλέστερο Διαδίκτυο για γονείς και  παιδιά.
  • Νέα λειτουργία προστασίας Homepage η οποία προστατεύει την αρχική σας σελίδα και τη μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιείτε από κακόβουλη τροποποίηση.
  • Νέο εργαλείο Program Deactivator για την ανάκτηση διαθέσιμων πόρων συστήματος, απενεργοποιώντας προγράμματα που τρέχουν.
  • Νέα λειτουργία SkipUAC για την ταχύτερη και ευκολότερη φόρτωση του προγράμματος.
  • Πλήρως αναβαθμισμένη λειτουργία  Cloned Files Scanner που υποστηρίζει την αφαίρεση διπλών  αρχείων με ένα μόνο κλικ.
  • Διευρυμένη βάση δεδομένων αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού για την καλύτερη προστασία από τις πιο πρόσφατες απειλές κακόβουλου λογισμικού.
  • Ενισχυμένες λειτουργίες Registry Fix και Vulnerability Fix για μεγαλύτερη ταχύτητα σάρωσης και σταθερότερη απόδοση.
  • Ενισχυμένη λειτουργία Shortcut Fixer για να παρέχει μεγαλύτερη ταχύτητα σάρωσης και πλουσιότερες λειτουργίες.
  • Βελτιωμένη υπηρεσία  Junk Files Clean υποστηρίζει πλήρως τον καθαρισμό των Windows 8 Metro Apps (Modern).
  • Βελτιωμένο Disk Explorer υποστηρίζει την αφαίρεση αχρείαστων αρχείων που κατεβαίνουν στον υπολογιστή σας με την περιήγηση σας στο διαδίκτυο. 
  • Βελτιωμένο Turbo Boost για σταθερότερη απόδοση.
  • Και πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε.

Το πρόγραμμα λειτουργεί άψογα και συνεργάζεται πολύ καλά με άλλα προγράμματα ασφαλείας που υπάρχουν στον υπολογιστή.

fast setupΗ εγκατάσταση του είναι θέμα δευτερολέπτων, χωρίς να ζητάει ειδικές ρυθμίσεις που δυσκολεύουν έναν αρχάριο χρήστη.

cpu

Κατά την διάρκεια της λειτουργίας του ακόμα και την ώρα που σκανάρει το σύστημα σας δεν επιβαρύνει την λειτουργία του συστήματος.

Θετικά

Εύκολη στη χρήση ακόμα και για έναν αρχάριο χρήστη, με πολλές λειτουργίες που λύνουν τα χέρια. Κάθε εφαρμογή από την IOBit υποστηρίζεται από πολύ αναλυτικές οδηγίες χρήσης, online. Δείτε το Advanced SystemCare Help Center.

Όλα γίνονται με ένα click.

Χαμηλές απαιτήσεις CPU.

Η λειτουργία AutoClean είναι διαθέσιμη και στην δωρεάν έκδοση.

Αποτελεσματικότητα.

Αρνητικά

Κατά την πρώτη εκτέλεση της εφαρμογής θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο. Επίσης η εφαρμογή χωράει βελτιώσεις στις απαιτήσεις μνήμης που χρησιμοποιεί κατά την διάρκεια λειτουργίας της. Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι είναι ακόμα υπό ανάπτυξη.

Σύνοψη

Πρακτική και εύκολη στη χρήση ακόμα και για έναν αρχάριο χρήστη. Η IOBit παρέχει εφαρμογές που ελέγχονται από τα μέλη του Forum της εταιρείας. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι η κάθε εφαρμογή ελέγχετε από αρκετούς πριν παραδοθεί στον τελικό χρήστη. Γενικά είναι μία πολύ καλή εφαρμογή για οικιακή χρήση που ενσωματώνει πάρα πολλές λειτουργίες σε ένα μοντέρνο και εύκολο να το χειριστείς πάνελ.

 

[review]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS