ΑρχικήinetΜετά τον Snowden και ο Bradley Manning για Νόμπελ Ειρήνης;

Μετά τον Snowden και ο Bradley Manning για Νόμπελ Ειρήνης;

Bradley ManningΟ Edward Snowden δεν είναι ο μόνος άνθρωπος που προτάθηκε για το Νόμπελ Ειρήνης επειδή διέρρευσε μυστικά της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Πριν από μερικές βδομάδες, ένας καθηγητής πανεπιστημίου από τη Σουηδία έστειλε μια επιστολή προς την επιτροπή του Νόμπελ Ειρήνης υποδεικνύοντας τον Snowden, για το Νόμπελ Ειρήνης.

Μια νέα καμπάνια που έχει δημιουργηθεί από την RootsAction συγκεντρώνει υπογραφές για να απονείμουν και στον Bradley Manning το ίδιο βραβείο.

Ο Manning, είναι ένας στρατιώτης των ΗΠΑ που έχει διαρρεύσει υλικό των ΗΠΑ στο WikiLeaks. Έχει ήδη συλληφθεί και έχει δικαστεί για 22 αδικήματα. Επί του παρόντος είναι σε αναμονή της απόφασης για την υπόθεσή του.

Η online καμπάνια επιδιώκει να μαζέψει 100.000 υπογραφές και μέχρι σήμερα έχει πάνω από 99.000.  Στηρίξτε την καμπάνια υπογράφοντας και εσείς. Ας ξεπεράσουμε τις 100.000 και ας δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε κάθε κυβέρνηση που αναζητεί την κυριαρχία στο internet. (*)

Σύμφωνα με τη διαθήκη του Άλφρεντ Νόμπελ, το βραβείο δίνεται “στο πρόσωπο που έχει κάνει το καλύτερο έργο για την αδελφοσύνη των εθνών, την κατάργηση ή τη μείωση των στρατιωτικών εξοπλισμών και για την προώθηση συνεδρίων ειρήνης.”

(Photo by Alex Wong/Getty Images)

(*) Διαβάστε και αυτό

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS