ΑρχικήinetΆγνωστος πλήρωσε 500.000 δολάρια για την απελευθέρωση του Justin Carter

Άγνωστος πλήρωσε 500.000 δολάρια για την απελευθέρωση του Justin Carter

justin-carterΣε προηγούμενη δημοσίευση είχαμε αναφέρει σαν προειδοποίηση το που μπορεί να οδηγήσει μια χαζή δημοσίευση στο Facebook. Για να υπενθυμίσουμε την περίπτωση, ο 19χρονος Justin Carter οδηγήθηκε στη φυλακή γιατί απείλησε σε μια συνομιλία που είχε με έναν φίλο του, ότι θα επιτεθεί σε ένα νηπιαγωγείο, καθώς ήταν θυμωμένος, που έχασε στο παιχνίδι League of Legends.

Η αστυνομία αποφάσισε ότι ήταν μια τρομοκρατική απειλή, συνέλαβε το αγόρι και τον έριξε στη φυλακή, όπου βρίσκεται τους τελευταίους μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία δεν βρήκε όπλα, ή οτιδήποτε θα μπορούσε να αποδείξει την χαζή δημοσίευση του παιδιού. Αμέσως μετά ήρθε και ένα πολύ αυστηρό δικαστήριο το οποίο αποφάσισε ότι το ύψος της εγγύησης για την απελευθέρωση του “τρομοκράτη” θα είναι 500.000 δολάρια, ένα ποσό το οποίο οι γονείς του, δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά.

Ευτυχώς η υπόθεση σήμερα πήρε ένα τέλος αφού ένας ανώνυμος ευεργέτης αποφάσισε να καταβάλει την εγγύηση ώστε το παιδί να μπορέσει να πάει σπίτι του, όσο θα περιμένει την δίκη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γονείς είχαν κάνει πολύ μεγάλο αγώνα για την δημοσιοποίηση της ιστορίας. Και όπως φαίνεται ο αγώνας τους έφερε θετικά αποτελέσματα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS