Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

TechSmith Snagit 11.2 Review

Το Snagit προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων πιστής αντιγραφής εικόνων.

Μας εντυπωσίασε η ποιότητα και τα φίλτρα που διαθέτει. Στόχος των εργαλείων είναι να βοηθήσουν στην καλύτερη αποτύπωση των στοιχείων που μας ενδιαφέρουν όπως το χρώμα, το μέγεθος κλπ.

Επίσης κάτι το οποίο είναι αξιοσημείωτο είναι οι διαθέσιμες επιλογές που έχει για την αποστολή των αρχείων που δημιουργεί. Το Snagit θα σας δώσει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο από όποιο σημείο θέλετε μέσα στον υπολογιστή σας.

snagit
Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Κατεβάσαμε και δοκιμάσαμε το  Snagit σε ένα πλήρες ενημερωμένο σύστημα με Windows 8 και για αρχή το βρήκαμε απίστευτα εύκολο στην εγκατάσταση. Το μέγεθος του αρχείου εγκατάστασης είναι 59.2ΜΒ.  Οι γλώσσες εγκατάστασης που διαθέτει είναι τα Αγγλικά, τα Γαλλικά και τα Γερμανικά. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μέσω της εγκατεστημένης εφαρμογής μπορείτε να περιηγηθείτε από έναν πολύ κατατοπιστικό οδηγό εκμάθησης που περιέχει, σε όλες τις λειτουργίες που προσφέρει. Η εφαρμογή δεν επιβαρύνει τις λειτουργίες του υπολογιστή σας.

Η αρχική οθόνη του Snagit σας επιτρέπει να επιλέξετε πολύ εύκολα το εργαλείο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να καταγράψετε κάτι από την οθόνη σας. Μπορείτε να επιλέξετε δημιουργία εικόνας (ή PDF) σε λειτουργία All-in-One, Full Screen, Αντιγραφή στο πρόχειρο, ιστοσελίδα σαν PDF μαζί με τις συνδέσεις που περιέχει, Αντιγραφή κειμένου στο πρόχειρο και πάρα πολλά άλλα. Μας εντυπωσίασε με το πόσο εύκολο είναι να προσαρμόσετε τα εργαλεία με τις προτιμήσεις σας.

snagit
Το προϊόν θα σας δώσει τη δυνατότητα όπως προαναφέραμε, να αντιγράψετε και ολόκληρες ιστοσελίδες σε ένα αρχείο εικόνας, ακόμα κι αν η μπάρα κύλισης της σελίδας είναι πάρα πολύ μακριά. Μπορείτε, επίσης, να πάρετε επίσης screenshots εφαρογών Direct X, βίντεο παιχνίδια ή να αντιγράψετε οποιοδήποτε βίντεο εμφανίζεται στην οθόνη σας. Τα βίντεο φυσικά μπορείτε να τα ανεβάσετε άμεσα στο YouTube, μέσα από ενσωματωμένη λειτουργία της εφαρμογής. Παρεμπίπτοντος να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή υποστηρίζει πλέον την σύνδεση με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων που χρησιμοποιεί το YouTube.
Το αναφέρουμε γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.

Μια αυτοματοποιημένη λειτουργία του θα σας επιτρέψει πληκτρολογώντας απλά μια διεύθυνση URL να «πάρετε» μια ολόκληρη ιστοσελίδα.  Το πρόγραμμα θα την ψάξει και θα «τραβήξει» όλες τις εικόνες από την εν λόγω ιστοσελίδα. Όλα τα αρχεία θα τα αποθηκεύσει σαν ξεχωριστά αρχεία εικόνας. Όλα γρήγορα, αυτόματα και αξιόπιστα.

Η πολύ-εφαρμογή Snagit προσφέρει επίσης ένα ξεχωριστό εργαλείο επεξεργασίας εικόνων, σαν βοήθημα για να βελτιώσετε την εμφάνιση κάποιας εικόνας ή να κρύψετε στοιχεία που δεν επιθυμείτε να εμφανίζονται. Η επεξεργασία περιλαμβάνει, αλλαγή μεγέθους, αλλαγή χρώματος, νέα επικάλυψη χρώματος και πάρα πολλά ειδικά εφέ.

Με το που αντιγράψετε μια εικόνα, η εφαρμογή θα σας μεταφέρει αυτόματα στο ξεχωριστό εργαλείο επεξεργασίας για τυχόν βελτιώσεις που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.  Το αναφέρουμε γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά (2).

Το αρνητικό του εργαλείου επεξεργασίας της εφαρμογής είναι ότι δεν υποστηρίζει την επεξεργασία βίντεο. Ίσως αυτός είναι ένας λόγος που η τιμή του λογισμικού παραμένει κάτω από τα 50 ευρώ.

Μια γρήγορη γραμμή εργαλείων αυξάνει την ταχύτητα αντιγραφής. Τη συγκεκριμένη γραμμή εργαλείων μπορείτε εύκολα να την προσθέσετε σε όλες τις εφαρμογές της Microsoft, όπως το Word, Excel, Outlook, PowerPoint και Internet Explorer, ούτως ώστε να μην χρειάζεται να εκκινήσετε την εφαρμογή από τη λίστα προγραμμάτων του υπολογιστή σας.

Το Snagit προσφέρει επίσης ένα batch μετατροπέα αρχείων. Το χαρακτηριστικό θα σας επιτρέψει να αλλάζετε τον τύπο πολλών αρχείων ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, αν έχετε 50 φωτογραφίες (το νούμερο είναι ενδεικτικό) και επιθυμείτε να έχουν τον ίδιο τύπο αρχείου ή και το ίδιο ύφος, μπορείτε πολύ απλά να χρησιμοποιήσετε τον μετατροπέα και εύκολα να έχετε ένα αποτέλεσμα που θα σας εκπλήξει.

Η υποστήριξη της TechSmith για Snagit είναι πολύ βοηθητική. Υπάρχουν tutorials φτιαγμένα από την εταιρεία που είναι πολύ κατατοπιστικά και θα σας οδηγήσουν  βήμα-βήμα μέχρι να κατανοήσετε πλήρως τις λειτουργίες της εφαρμογής. Στην υποστήριξη μπορείτε να προσθέσετε και τις συχνές ερωτήσειςένα  forum, chat, την υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά  και τηλεφωνική υποστήριξη.

Η εφαρμογή κοστίζει 47.95€ μαζί με το ΦΠΑ.

Σύνοψη:

Σε όσες αντιγραφές οθόνης και αν πραγματοποιήσαμε, ακόμα και στις αντιγραφές video από ένα windows media player το αποτέλεσμα ήταν πολύ αξιόπιστο, τόσο που φτάνει στα επίπεδα της τελειότητας. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Snagit πάρα πολλά χρόνια και δεν ήταν έκπληξη το αποτέλεσμα, οπότε αυτό το review έρχεται να επιβεβαιώσει και γραπτώς την εμπειρία ετών που έχω με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Η TechSmith Corporation είναι μια αξιόπιστη εταιρεία με πολύ προσεγμένα προϊόντα και αυτό το αποδεικνύουν οι λεπτομέρειες. Ένα εξαιρετικό και πολύ αξιόπιστο προϊόν, το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης και επεξηγήσεων από την εταιρεία

Περιέχει

0:10 – OneClick
0:15 – Pre-installed outputs
0:20 – Download library
0:40 – Video
1:00 – System Audio
1:20 – Timesaving profiles
1:30 – New stamps, callouts, and arrows

 

Το Snagit προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων πιστής αντιγραφής εικόνων. Μας εντυπωσίασε η ποιότητα και τα φίλτρα που διαθέτει. Στόχος των εργαλείων είναι να βοηθήσουν στην καλύτερη αποτύπωση των στοιχείων που μας ενδιαφέρουν όπως το χρώμα, το μέγεθος κλπ. Επίσης κάτι το οποίο είναι αξιοσημείωτο είναι οι διαθέσιμες επιλογές που έχει για την αποστολή των αρχείων που δημιουργεί. Το Snagit θα σας δώσει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο από όποιο σημείο θέλετε μέσα στον υπολογιστή σας. Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Κατεβάσαμε και δοκιμάσαμε το  Snagit σε ένα πλήρες ενημερωμένο…
Σε όσες αντιγραφές οθόνης και αν πραγματοποιήσαμε, ακόμα και στις αντιγραφές video από ένα windows media player το αποτέλεσμα ήταν πολύ αξιόπιστο, τόσο που φτάνει στα επίπεδα της τελειότητας. Η TechSmith Corporation είναι μια αξιόπιστη εταιρεία με πολύ προσεγμένα προϊόντα και αυτό το αποδεικνύουν οι λεπτομέρειες. Ένα εξαιρετικό και πολύ αξιόπιστο προϊόν, το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

iGuRu News Review

Χρηστικότητα - 99%
Υποστήριξη - 96%
Απαιτήσεις Συστήματος - 100%
Επεξεργασία - 70%
Χαρακτηριστικά - 100%

93%

Εξαιρετικό προϊόν

Σε όσες αντιγραφές οθόνης και αν πραγματοποιήσαμε, ακόμα και στις αντιγραφές video από ένα windows media player το αποτέλεσμα ήταν πολύ αξιόπιστο, τόσο που φτάνει στα επίπεδα της τελειότητας. Η TechSmith Corporation είναι μια αξιόπιστη εταιρεία με πολύ προσεγμένα προϊόντα και αυτό το αποδεικνύουν οι λεπτομέρειες. Ένα εξαιρετικό και πολύ αξιόπιστο προϊόν, το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

User Rating: Be the first one !

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *