ΑρχικήinetH Microsoft προσπαθεί να μας πείσει ότι τα Windows 8 είναι το...

H Microsoft προσπαθεί να μας πείσει ότι τα Windows 8 είναι το λειτουργικό που περιμέναμε.

microsoftΑν και οι στατιστικές δείχνουν ότι τα Windows 8 έχουν καταφέρει να “πιάσουν” μόλις ένα 5% στο μερίδιο αγοράς τον Ιούνιο του 2013, η Microsoft ισχυρίζεται ότι όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο μέχρι τώρα.

Η Tami Reller, Chief Marketing Officer της Microsoft για το λειτουργικό των Windows, αποκαλύφθηκε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών 2013 που έγινε στο Χιούστον ότι τα Windows 8 που έχουν πουλήσει μέχρι σήμερα έχουν περισσότερες από 60 δισεκατομμύρια ώρες χρήσης από τη μέρα της κυκλοφορίας του νέου προϊόντος.

Βέβαια με αυτή τη δήλωση, απέφυγε έντεχνα να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των αδειών που έχουν πουληθεί στην αγορά. Συνεχίζοντας η Reller εξήγησε ότι η Microsoft έχει καταγράψει 20 εκατομμύρια downloads που έχουν γίνει από εταιρείες για να αξιολογήσουν το κατά πόσο, το νέο λειτουργικό μπορεί να εξυπηρετήσει την εταιρεία τους. Πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις εξετάζουν το ενδεχόμενο να στραφούν σε Windows 8.

Τα Windows 8 που θα λάβουν σύντομα την πρώτη σημαντική αναβάθμιση στην έκδοση 8.1.

Αυτό που φαίνεται πάντως είναι ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για την Microsoft, από το γεγονός ότι το δοκίμασαν 20 εκατομμύρια επιχειρήσεις, μέχρι να το υιοθετήσουν μεσολαβεί μια θάλασσα. Τώρα όμως φαίνεται να είναι μονόδρομος για την Microsoft. Αν παραδεχτεί ότι το νέο της προιόν δεν αναποκρίνεται στις προσδοκίες της μπορεί να πει αντίο στις πωλήσεις. Ο μοναδικός τρόπος να μάθει το αγοραστικό κοινό την αλήθεια από την ίδια την Microsoft, είναι αν καταφέρει να δημιουργήσει ένα τέτοιο προιόν που θα το αγαπήσει το κοινό. Όπως έγινε με τα Windows XP. Αμέσως μέτά ήρθαν τα Vista, μια μεγάλη αποτυχία της Microsoft, τα οποία ακολουθήθηκαν από τα Windows 7. Tα Windows 7 δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα XP, αλλά σίγουρα πέρασαν τα Vista, τα οποία η Microsoft απέσυρε από την αγορά, τότε και μόνο τότε που κυκλοφόρησαν τα Windows 7.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS