ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε το Zorin OS Lite 7

Κυκλοφόρησε το Zorin OS Lite 7

zorinos lite 7Το Zorin OS Lite, ένα λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Ubuntu. Κύριος στόχος του Zorin OS είναι οι χρήστες των Windows που σσκέφτοναι να αλλάξουν σε Linux, εύκολα, χωρίς περιπλοκές. Το Zorin OS Lite, έχει φτάσει αισίως την έκδοση 7, οπως αναφέρουν οι δημιουργοί του στην επίσημη ανακοίνωση τους.

Το Zorin OS είναι ένα πολυ-λειτουργικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί, όπως προαναφέραμε, ειδικά για τους χρήστες των Windows που επιθυμούν να αλλάξουν λειτουργικό και να χρησιμοποιήσουν Linux αλλά θέλουν να έχουν μια εύκολη και ομαλή μετάβαση. Είναι βασισμένο στο Ubuntu το οποίο είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα Linux στον κόσμο.

Αυτή η τελευταία έκδοση του Zorin OS Lite εξακολουθεί να βασίζεται σε στο Lubuntu 13.04 και χρησιμοποιεί το LXDE σαν περιβάλλον εργασίας.

“Αυτή η νέα έκδοση περιλαμβάνει το πρόσφατα ενημερωμένο λογισμικό out-of-the-box, όπως και την παρουσίαση του νέου λογισμικού, καθώς και ένα νέο θέμα στην επιφάνεια εργασίας.”

“Περιλαμβάνει επίσης τα καινοτόμα Zorin Look Changer, Zorin Internet Browser Manager, Zorin OS Lite Extra Software, καθώς και άλλα προγράμματα από παλαιότερες εκδόσεις μας”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Κατεβάστε το Zorin OS 7 Lite από την επίσημη ιστοσελίδα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS