ΑρχικήinetH Google θέλει να ακούσει τις τρελές ιδέες σας σχετικά με το...

H Google θέλει να ακούσει τις τρελές ιδέες σας σχετικά με το project Loon

Google-Wants-to-Hear-Your-Crazy-Ideas-About-Project-Loon

Το project Loon έργου της Google, να ταξιδέψει δηλαδή ένα μπαλόνι που θα οδηγήται μέσω του Internet σε απομακρυσμένα μέρη του κόσμου μπορεί να φαίνεται σαν μία Sci-Fi ιστορία περισσότερο παρά σαν πραγματικότητα, αλλά στη Google είναι πεπεισμένοι ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Υπάρχουν, ωστόσο, πολλοί αμφισβητίες σχετικά με το επίτευμα αυτό , έτσι ώστε η Google αναγκάστηκε να παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς υποτίθεται ότι εργάζονται για το έργο αυτό.

Επίσης εισήγαγε το νέου project Loon στην κοινότητας της  στο Google+, όπου ο καθένας που ενδιαφέρεται για το έργο μπορεί να συζητήσει και να μοιραστεί τις ιδέες του.

Μέχρι στιγμής, οι περισσότερες από τις παρατηρήσεις που φαίνονται είναι θετικές, αλλά αυτό δεν είναι περίεργο δεδομένου ότι η κοινότητα Google+ έχει την τάση να αποτελείται από Google οπαδούς.

Οι μεγάλες ανησυχίες που έχουν οι συνομιλητές σχετικά με το έργο Loon έχουν να κάνουν με τον έλεγχο. Τα μπαλόνια δεν είναι ευέλικτα, ακόμα και τα σύγχρονα βασικά πάνε εκεί όπου ο άνεμος τα μεταφέρει.

Όμως, στη Google υποστηρίζουν ότι, με την παρακολούθηση των διαφόρων ανέμων και τη ρύθμιση του υψομέτρου, μπορεί να πάει βόλτα οπουδήποτε απαιτηθεί  ή ακόμα και  το μπαλόνι να παραμένει περίπου στην ίδια θέση, ανεξάρτητα από τους ανέμους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS