ΑρχικήinetΗ Amazon φέρνει τελικά το AutoRip στην Ευρώπη

Η Amazon φέρνει τελικά το AutoRip στην Ευρώπη

amazon

Η Amazon ξεκίνησε την υπηρεσία AutoRip και στην Ευρώπη – η οποία προσφέρει δωρεάν mp3 download σε όσους  αγοράζουν την αντίστοιχη μουσική σε CD ή βινύλιο. Η υπηρεσία αυτή λειτουργεί στις ΗΠΑ από τον Ιανουάριο. Η υπηρεσία προς το παρόν λειτουργεί στην Ιταλία , στην  Γαλλία και στην Γερμανία .

Όταν οι πελάτες αγοράζουν τα φυσικά αντίτυπα του άλμπουμ από την Amazon, τότε τα ψηφιακά αντίγραφα θα προστεθούν αυτόματα στις Amazon cloud player βιβλιοθήκες τους δωρεάν (εφόσον προέρχονται από δισκογραφικές εταιρίες που η Amazon έχει ήδη συνάψει συμφωνία για την υπηρεσία). Ποια και πόσα, άλμπουμ είναι διαθέσιμο διαφέρει από κράτος σε κράτος Το Der Spiegel αναφέρει ότι οι Γερμανοί χρήστες θα είναι σε θέση να πάρουν ψηφιακά αντίγραφα από 500.000 άλμπουμ, για παράδειγμα.

Οι πελάτες θα είναι σε θέση να πάρουν MP3 αντίγραφα των φυσικών άλμπουμ που έχουν αγοράσει για την Amazon πριν από το roll-out. Στη Γερμανία, η υπηρεσία ισχύει για όλα τα λευκώματα που αγοράστηκαν ήδη από το 1999, ενώ στη Γαλλία ισχύει και για τη μουσική που αγοράστηκε μετά το 2000. Οι MP3 εκδόσεις θα προστεθούν αυτόματα στο Cloud Player των χρηστών δωρεάν και δεν θα καταλογίζονται όρια αποθήκευσης στο Cloud Player, το οποίο για όσους δε έχουν πληρώσει χρήστες περιορίζεται επί τους παρόντος στα 250 τραγούδια. Η υπηρεσία ισχύει ακόμη και σε κασέτες που αγοράζονται κατά τη διάρκεια της σχετικής περιόδου.

Η νέα υπηρεσία δεν έχει ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά αναμένεται να ακολουθήσει στο μέλλον.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS