ΑρχικήinetAshampoo MP3 Cover Finder

Ashampoo MP3 Cover Finder

Η εφαρμογή Ashampoo MP3 Cover Finder που είχαμε παρουσιάσει για πρώτη φορά πριν μερικές μέρες σε ένα αποκλειστικό Review πριν ακόμα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας, μόλις κυκλοφόρησε και επίσημα.

mp3_cover_finder

Η εφαρμογή Ashampoo MP3 Cover Finder βρίσκει αυτόματα και κατεβάζει τα πιο κατάλληλα covers για τα MP3 σας. Κατά τη διαδικασία αυτή, η εφαρμογή ανακαλύπτει, όλα τα ID-3 μεταδεδομένα που λείπουν από τα MP3 σας κάνοντας τα εύκολα αναγνωρίσιμα και αναζητήσιμα. Έτσι η οργάνωση τους ανά κατηγορίες είναι πια παιχνίδι. Οι περισσότερες εφαρμογές αναπαραγωγής στηρίζονται σε αυτά τα μεταδεδομένα για να ταξινομήσουν τη μουσική σας, π.χ. ανά καλλιτέχνη, άλμπουμ ή είδος. Μόλις τα MP3s σας είναι πλήρως tagged, η αγαπημένη σας εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Πολύ γρήγορη πλοήγηση – εύχρηστο Διαφορετικά χρώματα υψηλής αντίθεσης για μέγιστη αναγνωσιμότητα Βελτιστοποιημένο control για Mouse και touch Ευέλικτο, με ένα κλικ γίνονται όλα: μεταφορές – διεργασίες από το αρχείο, από το φάκελο, από τη μουσική μου, με drag and drop, από το iTunes

Διαλογή γραμμής MP3 και αυτόματη πλοήγηση για γρήγορη επεξεργασία Album και single: Βρείτε τα εξώφυλλα άλμπουμ ή μόνο για ένα MP3 Τεχνολογία Ευφυής μηχανισμός cache για γρήγορα αποτελέσματα με βάση τον τύπο της σύνδεσης και την εξισορρόπηση φορτίου Αυτόματη ολοκλήρωση των κομμάτιων MP3 με εξώφυλλα και συμβατά δεδομένα ID-3

Εξώφυλλο και ID-3 tag editor με την υποστήριξη των τοπικών αρχείων εικόνας

Πρόσβαση σε πολλαπλές αξιόπιστες πηγές σε απευθείας σύνδεση

Τιμή: Μετά από μια δοκιμαστική περίοδο 10 ημερών, σας δίνεται η δυνατότητα εγγραφής στη βάση δεδομένων της Ashampoo και αυτόματα ο χρόνος δοκιμής θα επεκταθεί για 20 μέρες ακόμα.

Μια άδεια χρήσης για ένα έτος κοστίζει 29,99 €.

 ► Download 
 ► Datasheet (PDF) 
 ► MediaPack 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS