ΑρχικήsecurityO hacker Guccifer διαρρέει τα αρχεία του Journolist

O hacker Guccifer διαρρέει τα αρχεία του Journolist

hacking

Ο χάκερ που είναι γνωστός ως Guccifer , ο οποίος έγινε διάσημος μετά την εισβολή που έκανε στους προσωπικούς online λογαριασμούς αρκετών διασημοτήτων και πολιτικών προσωπικοτήτων, χτύπησε και πάλι.

Αυτή τη φορά, διέρρευσε κείμενα τα οποία ισχυρίζεται ότι είναι τα πλήρη αρχεία του “Journolist” [γνωστό και ως J-list], ενός πρώην ιδιωτικού φόρουμ του Google, που πριν λίγα χρόνια και πριν το φόρουμ αυτό γίνει δημόσιο, το χρησιμοποιούσαν δημοσιογράφοι, ακαδημαικοί, αριστεριστές κλπ για πολιτικές ιδιωτικές συζητήσεις και για να “κρεμάσουν” πολιτικά πρόσωπα.

Ο Guccifer έστειλε τις πληροφορίες για στο Gawker , που αυτό με την σειρά του τιςε δημοσίευσε το Google Drive.

Είναι δύσκολο να πει κανείς εάν οι πληροφορίες αυτές είναι νόμιμες, αλλά αν είναι, ορισμένοι μπορεί να θεωρήσουν ότι είναι τουλάχιστον πολύτιμες.Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν από λίγα χρόνια, ο Andrew Breitbart πρόσφερε ένα εντυπωσιακό χρηματικό ποσό σε όποιον θα του έδινε τα πλήρη αρχεία.

Το πλήρης αρχεία – όλες οι 265 σελίδες  – είναι διαθέσιμα εδώ , αλλά σας προειδοποιούμε ότι οι πληροφορίες έτσι όπως δόθηκαν, εντελώς αμορφοποίητες,  δεν είναι εύκολο να τις διαβάσετε.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS