ΑρχικήinetΗ Apple προσπαθεί να έχει έτοιμη την υπηρεσία της iRadio για το...

Η Apple προσπαθεί να έχει έτοιμη την υπηρεσία της iRadio για το WWDC 2013

iradio-apple

Εδώ και καιρό σας μεταφέρουμε φήμες και εικασίες για μια νέα υπηρεσία που προσπαθεί να εισάγει η Apple και ακούει στο όνομα iRadio. H μουσική αυτή υπηρεσία ίσως να είναι συνδρομητική ίσως και πάλι όχι αλλά το σίγουρο είναι πως η Apple αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει μια σειρά από δυσκολίες ως προς την υπογραφή συμφωνιών με μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες. Για το αν η Apple χρειάζεται ή όχι την συγκεκριμένη υπηρεσία μπορείτε να διαβάστε το αναλυτικό μας άρθρο εδώ.

Με τα Pandora, Spotify, Rdio αλλά και την Google να μπαίνει πλέον δυναμικά στο συγκεκριμένο χώρο το μόνο σίγουρο ήταν πως η Apple έπρεπε να αντιδράσει και μάλιστα γρήγορα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του New York Times η Apple  προσπαθεί σκληρά να συμφωνήσει και με άλλες δισκογραφικές εταιρείες έτσι ώστε να έχει έτοιμη την υπηρεσία της για παρουσίαση στο WWDC 2013 σε μια βδομάδα από τώρα.

Apple’s service, a Pandora-like feature that would tailor streams of music to each user’s taste, has been planned since at least last summer. But Apple has made little progress with record labels and music publishers, which have been seeking higher royalty rates and guaranteed minimum payments, according to these people, who spoke anonymously about the private talks.

Σύμφωνα με τις φήμες η Universal έχει ήδη συμφωνήσει με την Apple το ίδιο και η Warner και η τελευταία μεγάλη εταιρεία που μένει να υπογράψει συμφωνητικό είναι η Sony.

Αν και πολλοί πιστεύουν πως αν η παραπάνω υπογραφή δεν έρθει η Apple δεν θα παρουσιάσει ακόμη την υπηρεσία της iRadio, το CNET, η Wall Street Journal αλλά και η New York Times πιστεύουν πως ίσως και τελικά στο WWDC 2013 να έχουμε παρουσίαση αυτής της υπηρεσίας.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS