ΑρχικήinetΑναλυτής: Λεπτότερο Retina MacBook Pro με αναβαθμισμένη κάμερα θα κάνει την εμφάνιση...

Αναλυτής: Λεπτότερο Retina MacBook Pro με αναβαθμισμένη κάμερα θα κάνει την εμφάνιση του στο WWDC

macbook_pro_retina_2

O αναλυτής Ming-Chi Kuo, σε σημείωμα τους προς του επενδυτές, έγραψε ότι αναμένει να δει ένα ελαφρώς βελτιωμένο Retina MacBook Pro και ένα MacBook Air να παρουσιάζονται στο WWDC του 2013. Να πούμε ότι μέχρι στιγμής ο Kuo έχει καλό ιστορικό στις προβλέψεις του για προϊόντα της Apple, ενώ λίγο καιρό πιο πριν είχε προβλέψει ότι τα νέα Mac θα έχουν τον νέο επεξεργαστή της Intel, Haswell.

Πιο συγκεκριμένα ο αναλυτής λέει πως το 13-ιντσών Retina MacBook Pro θα είναι πιο λεπτό, ενώ όλα τα Pro μοντέλα θα έχουν βελτιωμένη FaceTime κάμερα η οποία θα υποστηρίζει 1080p ή αλλιώς “Full HD”.

Όσο για το MacBook Air, θα κρατήσει τον ίδιο σχεδιασμό με τώρα, ωστόσο θα έχει διπλό μικρόφωνο όπως έχουν τα Retina MacBook Pro. Ο Κuo λέει ότι ο λόγος που βάζουν δεύτερο μικρόφωνο είναι για βελτιώσουν την ποιότητα των VoIP κλήσεων καθώς και το FaceTime.

Επιπλέον, ο Kuo λίγες μέρες νωρίτερα είχε πει ότι τα νέα Retina MacBook Pro και MacBook Air θα έχουν τον καινούργιο επεξεργαστή της Intel, Haswell, ωστόσο, το απλό μοντέλο MacBook Pro δεν θα δει κάποια αναβάθμιση, ενώ πιστεύει ότι η Apple μάλλον θα σταματήσει να κυκλοφορεί το συγκεκριμένο μοντέλο διότι κανένας πλέον δεν θέλει ούτε HDD ούτε οπτικό δίσκο.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS