ΑρχικήReviewsTo iPhone 5S θα έχει capacity κρύσταλλο αφής για Ηome Βutton (Φήμη)

To iPhone 5S θα έχει capacity κρύσταλλο αφής για Ηome Βutton (Φήμη)

homebutton

Κάθε χρόνο και εν αναμονή του νέου iPhone από την Apple έχουμε φήμες πως η εταιρεία θα αλλάξει το φυσικό Home Button του smartphone και θα το αντικαταστήσει με ένα αφής.

Η αλήθεια είναι πως αν και η Apple σχεδόν σε όλα τα μοντέλα iPhone της αλλάζει το Home Button εσωτερικά, σε μια προσπάθεια να του δώσει μεγαλύτερη σταθερότητα και αντοχή στον χρόνο, δεν τα έχει καταφέρει και τέλεια μιας και το εν λόγω εξάρτημα συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο ευπαθή και να δημιουργεί πονοκέφαλο στους χρήστες.

Ήρθε λοιπόν η εποχή που η Apple θα αλλάξει ρώτα και θα μας παρουσιάσει ένα Home Button αφής; Το ταϊβανέζικο site TechNews που υποστηρίζει πως έχει πηγές στην παραγωγική γραμμή της Apple αναφέρει πως μάλλον ναι η αλλαγή αυτή θα γίνει στο iPhone 5S.

To δημοσίευμα αναφέρει πως η Apple θα αντικαταστήσει το φυσικό Home Button με ένα capacity κρύσταλλο αφής από ζαφείρι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποίησε πρόσφατα και στην κάμερα του iPhone 5. To άρθρο συνεχίζει τονίζοντας πως το ενδεχόμενο αυτό ενισχύεται και με το γεγονός ότι η Apple θα μας παρουσιάσει για πρώτη φορά και την αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων και έτσι ένα Home Button αφής είναι απολύτως λογικό.

Το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας πως το νέο iPhone 5S θα το δούμε κάποια στιγμή μεταξύ του διαστήματος Αυγούστου-Σεπτεμβρίου μαζί με το οικονομικό μοντέλο iPhone.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS