ΑρχικήinetΦωτογραφία υποδηλώνει ότι το επόμενο iPhone ίσως τελικά να μη λέγετε iPhone...

Φωτογραφία υποδηλώνει ότι το επόμενο iPhone ίσως τελικά να μη λέγετε iPhone 5S

iphone-5-iphone-plus

Πέρυσι υπήρχε πολύ συζήτηση για το αν το iPhone 5 (το έκτο κατά σειρά iPhone) θα ονομάζονταν iPhone 5 ή iPhone 6, και το ίδιο συνέβη και πρόπερσι καθώς αρκετοί μάλωναν για το εάν η Apple θα έπρεπε να ονόμασε το iPhone 4S, iPhone 5.

Και καθώς το έβδομο κατά σειρά iPhone πλησιάζει, το debate για το όνομα του ανοίγει ξανά, πως θα έπρεπε να το ονομάσει η Apple; Ο πρώην διαφημιστής της Apple, Ken Segall, έδωσε μερικά καλά επιχειρήματα τα οποία λένε ότι η Apple πυροβολεί τον εαυτό της στο πόδι βάζοντας το “S” στο τέλος της ονομασίας, επισημαίνοντας έτσι στους καταναλωτές ότι κάθε δεύτερο χρόνο παίρνουν ένα μπαγιάτικο iPhone, αντί για ένα φρέσκο.

Τώρα, κάποιες ισχνές αποδείξεις δείχνουν ότι η Apple ίσως ακούει τον πρώην διαφημιστή της και ίσως τελικά το επόμενο iPhone το ονομάσει iPhone 6.

Φωτογραφία από τη λίστα καταγραφής προϊόντων σε Αγγλικό κατάστημα της Vodafone δείχνει ότι το επόμενο iPhone είναι περασμένο στο σύστημα τους ως “4G iPhone 5″. Η φωτογραφία λήφθηκε από έναν υπάλληλο του καταστήματος.

iphone-6-till-leak-new

Αν και δεν λέει πολλά, δεν είναι σπάνιο το να χρησιμοποιούν κάποιο ψεύτικο όνομα ώστε να μη διαρρεύσει το κανονικό από τους υπαλλήλους, κάποιες φόρες το όνομα είναι όντως αληθινό και δίνει μια ματιά στα επερχόμενα προϊόντα.

Γιαυτό και υπάρχουν και πολλές αμφιβολίες. Ωστόσο, θα ήταν όντως έξυπνο από την Apple να ξεκινήσει να αλλάζει το τρόπο που ονομάζει τα iPhone. Το “S” όντως δείχνει στους καταναλωτές ότι παίρνουν το παλιό μοντέλο με κάποιες μικρές βελτιώσεις. Επιπλέον το “S” δεν σημαίνει πάντα το ίδιο πράγμα. Στο iPhone 3GS σημαίνει “speed” ενώ στο iPhone 4S σημαίνει “Siri”. Συν ότι δεν βλέπουμε και κανέναν ανταγωνιστή να ονομάζει με παρόμοιο τρόπο τις συσκευές τους.

Ωστόσο, υποθέτουμε ότι ούτε iPhone 6 θα είναι το όνομα του. Αρκετά στοιχεία δείχνουν ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα “φθηνό” iPhone, και αν αυτό συμβεί το iPhone για πρώτη φορά θα γίνει μια οικογένεια συσκευών. Όταν το iPad έγινε οικογένεια, τότε ονόμασαν το τελευταίο iPad, “new” iPad. Οπότε είναι πολύ πιθανό να κάνει το ίδιο και με το iPhone.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS