ΑρχικήinetΔιέρρευσαν τα Windows 8.1 build 9385

Διέρρευσαν τα Windows 8.1 build 9385

Οι διαρροές των νέων Windows 8.1 δεν λένε να σταματήσουν αφού σήμερα ήρθαν στην δημοσιότητα νέα screenshots από το build 9385. Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα από μια επιφάνεια εργασίας, κάποιος πραγματοποιεί λήψη του ISO του τελευταίου build.

win l

Πολλές εκδόσεις των Windows 8.1 (με κωδική ονομασία “Blue”) έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες εβδομάδες. Κατά κύματα έχουμε δει να έρχονται τα builds 9364, 9369, 9374 και 9385 και το κάθε ένα από αυτά φέρνει μικρο-αλλαγές που δεν έχουν ακόμα καταγραφεί επίσημα.

Δεδομένου ότι η είδηση ​​της επαναφοράς στα Windows 8.1 του κουμπιού έναρξης κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό θα θέλαμε ίσως να το δούμε στο νέο Build 9385, ή τουλάχιστον στα screenshots που διέρρευσαν. Ο ιδιοκτήτης όμως του .ISO, φαίνεται να μην συμμερίζεται την αγωνία των fun της Microsoft.

To PCBeta αναφέρει ότι το Build 9385 έιναι σχετικά φρέσκο αφού έχει διανεμηθεί στο Δίκτυο Συνεργατών της Microsoft μόλις πριν από μία εβδομάδα. Το build έγινε packed σε μορφή .ISO στις 15 Απριλίου και μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές ποιες είναι οι αλλαγές που φέρνει.

 

win l1

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS