ΑρχικήinetWhere Does My Tweet Go γραφική ανάλυση των retweets

Where Does My Tweet Go γραφική ανάλυση των retweets

Ένα tweet μπορεί να μεταδοθεί από το Twitter με τον ίδιο τρόπο που μεταδίδεται μια πυρκαγιά. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πάτημα ενός κουμπιού και ο καθένας μπορεί να βοηθήσει στην ώθηση των 140 χαρακτήρων λίγο πιο μακρυά στο internet. Το φαινόμενο γραφικά απεικονίζεται κάπως έτσι.

Where Does My Tweet GoΤο “Where Does My Tweet Go” είναι ένα μικρό εργαλείο ανάλυσης του Twitter που αναπτύχθηκε από την Γαλλική MFG Labs. Είναι μια πολύ απλή ιδέα. Αντί απλά σας αναφέρει πόσες φορές κάποιο από τα tweets σας (ή κάποιου άλλου) έγινε retweeted, ανιχνεύει την εξάπλωση του από άτομο σε άτομο σε άτομο, γραφικά.

Κάθε γραφική παράσταση ξεκινά με μια τελεία στο κέντρο της που συμβολίζει το αρχικό tweet, με ένα δαχτυλίδι γύρω από την τελεία που συμβολίζει το πρώτο κύμα των retweets. Κάθε ομόκεντρος κύκλος αντιπροσωπεύει ένα ακόμη κύμα, σαν τους ομόκεντρους κύκλους σε μια λίμνη.

Προς το παρόν, η υπηρεσία είναι ακόμα σε μορφή beta, έτσι η επιλογή των tweets είναι μάλλον περιορισμένη. Μπορείτε να εγγραφείτε για να δοκιμάσετε την εξάπλωση των δικών σας (αν είστε αρκετά δημοφιλής) ή να δείτε γραφικά από άλλα tweet. Κρίμα που το tweet με το hacked Associated Press δεν έγινε γράφημα. Αυτό θα ήταν σαν μια έκρηξη που θα άξιζε να δούμε. Ίσως (αλλά ελπίζουμε όχι) την επόμενη φορά αναφέρει το Gizmodo.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS