ΑρχικήinetΚατασκευαστής αξεσουάρ με διασυνδέσεις στη Foxconn λέει πως το iPhone 5S θα...

Κατασκευαστής αξεσουάρ με διασυνδέσεις στη Foxconn λέει πως το iPhone 5S θα έρθει τον Ιούνιο

iPhone-5S-iPhone-6-Couleurs

Οι περισσότερες φήμες θέλουν το iPhone 5S να έρχεται αυτό το φθινόπωρο, 12 μήνες μετά τη κυκλοφορία του iPhone 5, ωστόσο ένας κατασκευαστής αξεσουάρ με διασυνδέσεις στη Foxconn είναι σίγουρος ότι θα έρθει πολύ πιο πριν.

Σύμφωνα με μια “εμπιστευτική παρουσίαση” που έκανε για αξεσουάρ για το iPhone 5S, η συσκευή θα κάνει την εμφάνιση της τον Ιούνιο και ενώ συνήθως οι Κινέζοι κατασκευαστές αξεσουάρ δεν είναι αξιόπιστες πήγες για να υπολογίσει κάποιος το πότε θα βγει ένα προϊόν, διότι ακολουθούν τις ίδιες φήμες που ακολουθούμε και οι υπόλοιποι, ο συγκεκριμένος είναι τόσο σίγουρος ότι θα βγει το καλοκαίρι, που θα ξεκινήσει τη παραγωγή τους.

Επιπλέον, η εταιρεία είπε στη παρουσίαση ότι θα πάρει τη πιστοποίηση της Apple για τα αξεσουάρ της, και ότι έχει δουλέψει στενά με τη Foxconn ώστε να γίνουν διαθέσιμα την ίδια μέρα που θα γίνουν διαθέσιμες και οι συσκευές.

Έχουμε δει ξανά στο παρελθόν εταιρείες να φτιάχνουν θήκες για μια αναμενόμενη συσκευή της Apple, διότι όλοι θέλουν να είναι πρώτοι, ωστόσο πάντα βασίζονταν στις φήμες που έχουν διαρρεύσει. Είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει επαφές με τη Foxconn, κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία κατασκευής των iOS συσκευών ίσως να έχει σχέσεις με κάποιους έμπιστους κατασκευαστές αξεσουάρ, δίνοντας τους ακριβείς πληροφορίες για τα επερχόμενα προϊόντα, και η Apple να μη το γνωρίζει.

Η Apple συνήθιζε να παρουσιάζει τα καινούργια iPhone τον Ιούνιο στο WWDC, ωστόσο άλλαξε ημερομηνίες με το iPhone 4S και πλέον τα παρουσιάζει το φθινόπωρο. Δεν πιστεύουμε ότι πρόκειται να ξανά κάνει αλλαγή με το iPhone 5S, ωστόσο η παραπάνω διαρροή ίσως να σημαίνει ότι κάνουμε λάθος, και ότι όντως τελικά το επόμενης γενιάς iPhone να κάνει την εμφάνιση του νωρίτερα.

Εξακολουθεί βέβαια να υπάρχει η πιθανότητα οι παραπάνω πληροφορίες να είναι εντελώς λάθος. Ωστόσο, μέχρι στιγμής είναι η πιο πιστευτή διαρροή που έχει κυκλοφορήσει για το iPhone 5S.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS