ΑρχικήinetH Amazon ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει έναν 4.7-ιντσών ανταγωνιστή του iPhone μέχρι το...

H Amazon ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει έναν 4.7-ιντσών ανταγωνιστή του iPhone μέχρι το τέλος της χρονιάς [Φήμη]

kindlefirehdamazon

Πέρυσι, όλοι ήταν σχεδόν σίγουροι ότι η Amazon θα συνεχίσει την επιτυχία του Kindle Fire κυκλοφορώντας ένα smartphone που θα ανταγωνίζονταν στα ίσια το iPhone. Αντί αυτού όμως, ο Jeff Bezos κυκλοφόρησε το Kindle Fire HD.

Τώρα, οι φήμες αναζωπύρωσαν και πάλι, και θέλουν την Amazon να κυκλοφορεί το δικό της smartphone μέχρι το τέλος της χρονιάς. Οι φήμες έρχονται από το Digitimes, το οποίο ισχυρίζεται ότι το smartphone θα έχει 4.7″ οθόνη αν και τα αρχικά σχέδια έλεγαν για 4.3″. Επιπλέον, θα τρέχει μια τροποποιημένη έκδοση του Android, παρόμοια με αυτή που έχει το Kindle Fire, ενώ ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις μέχρι τη κυκλοφορία του, διότι η εταιρεία θέλει να βελτιώσει περαιτέρω κάποια χαρακτηριστικά του.

Το Digitimes, όπως ήδη θα γνωρίζεται, έχει πολύ κακή φήμη όσον αφορά τις φήμες για την Apple, ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την Amazon γιαυτό και δεν μπορεί να υποθέσει κανένας τίποτα. Ίσως τελικά να μην ισχύει, αλλά μέχρι να αποδειχθεί, δεν μπορούμε να υποθέσουμε κάτι.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS