ΑρχικήinetDigitimes: Tα εξαρτήματα για το iPhone 5S θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στα...

Digitimes: Tα εξαρτήματα για το iPhone 5S θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στα τέλη Μαΐου (Φήμη)

iphone-5s-june-2

Οι DigiTimes επανέρχονται με νέο δημοσίευμα στο οποίο αναφέρουν ότι τα εξαρτήματα για το iPhone επόμενης γενιάς θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στα τέλη Μαΐου με την κυκλοφορία της ίδιας της συσκευής να προγραμματίζεται για το τρίτο τρίμηνο του χρόνου επιβεβαιώνοντας εν μέρει προηγούμενα δημοσιεύματα που κάναν λόγο για τον Ιούνιο ή Ιούλιο.

Τώρα όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν οι Digitimes δεν αποτέλουν και την πιο αξιόπιστη πηγή σε ότι αφορά φήμες για επερχόμενα προοιοντα της Apple αλλά δεν μπορούμε να  αγνοήσουμε αυτά τα δημοσιεύματα μιας και φαίνεται και απο άλλες πιο αξιόπιστες πηγές πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα ζεστό.

The new iPhone will not receive a major upgrade and may just be a slightly enhanced version of iPhone 5 (iPhone 5S), the sources said citing their latest specification data. Meanwhile, there are also rumors stating that Apple also plans to release an iPhone model using plastic chassis to push its global smartphone market share, the sources added.

Αναφορά έγινε και στο τι να περιμένουμε και από iPhone 5S που σύμφωνα με την πηγή του DigiTimes ο αντικαταστάτης του iPhone 5 δεν θα διαφέρει πολύ με τον προκάτοχο του έχοντας ίδια εμφάνιση αλλά αναβαθμισμένο επεξεργαστή και κάμερα.

Θα δούμε λοιπόν ένα iPhone 5S νωρίτερα φέτος; Ίσως και ναι και μάλιστα ίσως να δούμε και μια δεύτερη συσκευή το λεγόμενο “φτηνό” iPhone αν και για το δεύτερο έχουμε πάρα πολλές επιφυλάξεις!!

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS