ΑρχικήinetΑφιερωμένο στον Douglas Adams το νέο Google doodle

Αφιερωμένο στον Douglas Adams το νέο Google doodle

Το σημερινό Google Doodle είναι αφιερωμένο στη ζωή και στο έργο του Douglas Adams.

Συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας αρκετών κωμωδιών ο Douglas Adams μάλλον είναι πιό γνωστός για το έργο του Hitchhiker’s Guide to the Galaxy. Ξεκίνησε σαν μια κωμωδία από το ραδιόφωνο, μετά δημοσιεύτηκε σαν «τριλογία» σε πέντε βιβλία. Η πρώτη έκδοση δημοσιεύθηκε το 1979. Αργότερα μετατράπηκε σε ταινία του Χόλιγουντ.

Douglas Adams Google doodle
Η doodle σηματοδοτεί την επέτειο από τη γέννησή του. Ο Adams γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1952 στο Κέιμπριτζ και πέθανε το 2001 στην ηλικία των 49 χρονών στην Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια μετά από καρδιακή προσβολή.

Το περιέχει doodle χαρακτηριστικά από τα πιο δημοφιλή έργα του Adams.

Εμφανίζει ένα φλιτζάνι τσάι – μια αναφορά σε στον Dirk ένας ντετέκτιβ ήρωας ενός μυθιστορήματος του , που ονομάζεται Long Dark Teatime of the Soul. Δείχνει, επίσης, μια πετσέτα, κάτι που ο Adams ανέφερε ότι ήταν απαραίτητο, για αυτούς που ταξιδεύουν στο διάστημα.

Ο Douglas Adams έγραψε επίσης τρία επεισόδια του Doctor Who με πρωταγωνιστή τον Tom Baker.

Έγινε γνωστός για τις απόψεις που είχε σαν άθεος και την αγάπη στην τεχνολογία. Εκτός από τα έργα της επιστημονικής φαντασίας, ο Adams, έγραψε επίσης σχετικά με ορισμένα από τα πλέον απειλούμενα είδη στον κόσμο στο βιβλίο του Last Chance to See.

Δείτε όλο το έργο του Douglas Adams.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS