ΑρχικήinetFinalCutKing: H ολογραφική προσέγγιση του iWatch (Video)

FinalCutKing: H ολογραφική προσέγγιση του iWatch (Video)

iwatch-hologram

Αυτόν τον μήνα ασχολήθήκαμε αρκετά με το θρυλικό πλέον iWatch. H όλη ιστορία ξεκίνησε από τους Times  όπου δημοσίευσαν μία έκθεση που υποστήριζε πως η Apple πειραματίζεται για ένα ρολόι στιλ iPhone. Στη συνέχεια η Wall Street Journal ακολούθησε σύντομα το παράδειγμά τους.

Αργότερα το Bloomberg λέγοντας πως η εταιρεία του Cupertino σύστησε ήδη μία ομάδα εργασίας η οποία ασχολείται με τη συσκευή. Στη συνέχεια η ανακάλυψη ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας που υπαινίχθηκε πως αναφέρεται κι αυτό στη συσκεύη. και τώρα έχουμε αυτή την καταπληκτική παρουσίαση concept που αναφέρεται στο iWatch. Ναι το ξέρω θα μου πείτε πως έχει βγει από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, μην υπερβάλετε παρακαλώ, η Apple για όλα είναι ικανή.

Το video είναι επιμέλεια του χρήστη FinalCutKing όπου μας δείχνει μια δική του άποψη για το πως θα είναι το iWatch. Στο video η όμορφη Courtney ξυπνάει με το ολογραφικό ξυπνητήρι του iWatch που βρίσκεται στο κομοδίνο της. Αρχίζει να κάνει όλα θα έκανε με τη συσκευή της, έλεγχο ημερολογίων, μεταφορά αρχείων, επεξεργασία φωτογραφιών.

Στη συνέχεια συμβουλεύεται έναν χάρτη απαντά στο τηλέφωνο και πάρα πολλά άλλα. Είπαμε και παραπάνω πως είναι τραβηγμένο όντως, αλλά εντυπωσιακή εε ενττυπωσιακό δεν συμφωνείτε;

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS