ΑρχικήinetSergey Brin της Google τα smartphones είναι αποδυναμωτικά

Sergey Brin της Google τα smartphones είναι αποδυναμωτικά

Σε ένα πρόσφατο συνέδριο στο TED ο Sergey Brin της Google είχε την ευκαιρία να μιλήσει στο ακροατήριο. Ο Sergey Brin είναι αυτός που ηγείται της ομάδας ανάπτυξης του Google Glass project. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου φορούσε το νέο gadget της Google συνεχώς και παντού.

Sergey-Brin

Η ελευθερία που προσφέρουν τα Google Glass, στηρίζεται στο γεγονός ότι ο χρήστης τους δεν χρειάζεται να κρατάει ένα κινητό και να το κοιτάζει συνέχεια, για να δει την ώρα ή οτιδήποτε άλλο.

Στην πραγματικότητα, αποκάλεσε τα smartphones αποδυναμωτικά ακριβώς επειδή οι χρήστες τους ξοδεύουν τόσο χρόνο κοιτάζοντας τα.

“Με το τηλέφωνο σας είστε σε κοινωνική απομόνωση”, είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. “Κάθεστε μπροστά από ένα κομμάτι γυαλί και το τρίβετε.”

Νομίζω συμφωνούμε όλοι στο γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να επικεντρώνονται πάρα πολύ στα τηλέφωνά τους. Είναι περίεργο, αλλά δεν φαντάζει και τόσο αποδυναμωτικό όσο το να έχουμε έναν υπολογιστή δεμένο στο κεφάλι μας σαν εναλλακτική λύση. Βέβαια άποψη για το νέο δημιούργημα της Google μπορούν να έχουν μόνο αυτοί που το έχουν αποκτήσει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS