ΑρχικήinetAutoDesSys form.Z δωρεάν για καθηγητές και φοιτητές

AutoDesSys form.Z δωρεάν για καθηγητές και φοιτητές

H νέα έκδοση του form.Z έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από τους φανατικούς του 3D. Το form.Z 7 πολύ πιο ισχυρό, γρήγορο, δυναμικό, έξυπνο, ευέλικτο και ακόμα πιο εύκολο στη χρήση από τις προηγούμενες εκδόσεις.
Όχι μόνο μπορείτε να φτιάξετε οποιαδήποτε σχήμα έχετε φανταστεί με το formZ, αλλά μπορείτε να ανακαλύψετε νέες απεικονίσεις που μπορεί να μην έχετε σκεφτεί διαφορετικά. To form.Z 7 σε αντίθεση με τα υπόλοιπα λογισμικά δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε την ιδέα σε τρισδιάστατη απεικόνιση με τρόπο μοναδικό χωρίς να περιορίζεται η δημιουργικότητα. Με το 3D Animation του form.Z μπορείτε να δώσετε κίνηση σε χαρακτήρες, αντικείμενα, κτίρια ή και πόλεις ολόκληρες.
Metro-Rail-Animation
Το form.Z 7 εκτός των πολλών δυνατοτήτων του, έχει και πολύ προνομιακή τιμή: 995 Eur.
Εάν θέλετε να συνδυάστε το form.Z μαζί με τις προηγμένες τεχνικές του φωτορεαλισμού, τότε χρειάζεστε το form.Z RenderZone Bundle: 1390 Eur.
Εάν είστε φοιτητής ή καθηγητής, τότε μπορείτε να προμηθευτείτε το form.Z ΔΩΡΕΑΝ. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ.

Τα 40 Youtube video tutorial και το on-line εγχειρίδιο χρήσης, θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήστε τη δοκιμαστική έκδοση και ανακαλύψτε τις απεριόριστες δυνατότητες του form.Z. Εάν θέλετε επιπλέον βοήθεια, μπορείτε να απευθυνθείτε στην τεχνική υποστήριξη μας.

Αν όμως δε θέλετε να ασχοληθείτε με τις απεριόριστες δυνατότητες του form.Z, τότε υπάρχει και η επιλογή του bonzai3d. Το κόστος για το bonzai3d είναι μόλις 495 Eur και τη δοκιμαστική του έκδοση θα τη βρείτε ΕΔΩ.

*********************
Παρακάτω παρουσιάζονται τα κύρια χαρακτηριστικά του form.Z 7:
– Ξεκινάτε μ’ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας που ανιχνεύει ό,τι σκοπεύετε να κάνετε και σας προστατεύει από ανεπιθύμητες ενέργειες.
Πλήρως παραμετρική και δυναμική δημιουργία 3D, τα οποία μπορούν να τροποποιηθούν σε οποιαδήποτε στιγμή μετά την αρχική δημιουργία τους.
– Εργαλείο ανασχεδίασης (Reshape-tool) προσαρμόζει τα επιλεγόμενα σημεία προς ανασχεδίαση.
– Τα νέα βελτιωμένα εργαλεία NURBS συνδυάζουν πρωτοφανή ευκολία και δυνατότητες.
– Η παλέτα του Animation περιλαμβάνει νέες δυνατότητες που κάνουν την τρισδιάστατη κίνηση (3D Animation) στο form.Z εύκολη υπόθεση.
– Εύκολη δημιουργία σύνθετων καμπυλών και επιφανειών με εργαλεία που βασίζονται σε μαθηματικούς τύπους (Formula Tools).
– Τα αντικείμενα των βιβλιοθηκών (components) είναι αρκετά ενισχυμένα σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις, είναι μέρος του έργου και όχι ξεχωριστές βιβλιοθήκες.
– Το περιβάλλον εργασίας και η παλέτα των εργαλείων είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα. Επίσης στη νέα παλέτα των αγαπημένων εργαλείων μπορείτε να τοποθετήσετε τα εργαλεία που χρησιμοποιείται πιο συχνά για άμεση πρόσβαση.
– Το περιβάλλον μοντελοποίησης και σχεδίασης των προηγούμενων εκδόσεων έχουν συγχωνευθεί με αποτέλεσμα όλα τα εργαλεία της 2Δ σχεδίασης (Dimensions, Hatching, Line-Styles) να περιλαμβάνονται στο 3D περιβάλλον.
– Στα φύλλα σχεδίασης μπορούν να συνυπάρξουν δισδιάστατα σχέδια και τρισδιάστατες απεικονίσεις μαζί με σημειώσεις και διαστάσεις.
– Η κοπή των επιπέδων (Clipping Planes) επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο σε όλο το 3D, δηλαδή τα τμήματα που δεν είναι ορατά, χωρίς καμία κοπή ή άλλη παρέμβαση στο μοντέλο.
– Η νέα παλέτα του ήλιου (Sun Palette) επιτρέπει τη γρήγορη αξιολόγηση του φυσικού φωτός σε ένα κτίριο σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα ή ώρα.
– Παρουσιάστε τα σχέδιά σας on-line με τις νέες δυνατότητες δημιουργίας VR.
– Η διαλειτουργικότητα έχει περαιτέρω ενισχυθεί.
– Οι τρισδιάστατες απεικονίσεις μπορούν να κατασκευαστούν χρησιμοποιώντας 3D εκτύπωση, Rapid Prototyping, CNC μηχανές.
*********************
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας: e-mail: lia@simtec.gr, τηλ. 2310 251.731,  210 727.9046 .

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS