ΑρχικήinetBug στο iOS 6.1 επιτρέπει την παράκαμψη του Lockscreen

Bug στο iOS 6.1 επιτρέπει την παράκαμψη του Lockscreen

Το iOS 6.1 έχει γίνει λίγο πολύ ένας εφιάλτης για την Apple και τους χρήστες του. Έχει πολλά προβλήματα με τις συνδέσεις, προβλήματα συγχρονισμού, προβλήματα μπαταρίας και ούτω καθεξής. Σήμερα λοιπόν δημοσιεύτηκε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα ασφαλείας.

ios-6-1

Κάποιος κακόβουλος χρήστης μπορούν άνετα να παρακάμψει το Lockscreen χρησιμοποιώντας απλά μερικά πλήκτρα. Την διαδικασία μπορείτε να τη δείτε στο παρακάτω βίντεο. Είναι αρκετά απλή για ένα τηλέφωνο που κοστίζει 700 ευρώ και σε λίγα δευτερόλεπτα και δίνει πρόσβαση στην εφαρμογή του τηλεφώνου, τις επαφές, το φωνητικό ταχυδρομείο αλλά και σε φωτογραφίες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο, να ακυρώσετε κλήση έκτακτης ανάγκης και στη συνέχεια να πατήσετε το κουμπί on/off μερικές φορές. Αυτό θα σας επιτρέψει να παρακάμψετε τον κωδικό ασφαλείας και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή του τηλεφώνου, χωρίς κανένα περιορισμό. Από εκεί θα έχετε πρόσβαση στις επαφές, και το app με τις φωτογραφίες, αν προσπαθήσετε να αλλάξετε τις εικόνες των επαφών σας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS