ΑρχικήinetΤο να πηγαίνετε σε Apple Store είναι σαν να παίρνετε Prozac, σύμφωνα...

Το να πηγαίνετε σε Apple Store είναι σαν να παίρνετε Prozac, σύμφωνα με τον Tim Cook

apple-store-paris

Νιώθετε ποτέ άσχημα ψυχολογικά και χρειάζεστε μια ένεση ευτυχίας; Σύμφωνα με τον Tim Cook θα πρέπει να πάτε σε ένα Apple Store διότι είναι σαν να παίρνετε Prozac, κρίμα που δεν έχουμε στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο της Goldman Sachs, ο Tim Cook εξήγησε γιατί τα Apple Store είναι τόσο επιτυχημένα. Ο λόγος είναι ότι δεν πρόκειται για απλά καταστήματα, αλλά για μέρη όπου θα πάει κάποιος και θα μάθει πράγματα σχετικά με την Apple. Σαν ένα fantasyland για την τεχνολογία.

“Δεν είμαι σίγουρος αν η λέξη “Store” είναι πλέον κατάλληλη” είπε ο Cook. “Έχουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο από το να είναι απλός ένα κατάστημα. Ο κόσμος δεν σκέφτεται τα κεντρικά της Apple, άλλα σκέφτεται το τοπικό Apple Store το οποίο και αγαπάει. “

Πριν την κυκλοφορία του iPad, ο κόσμος πίστευε ότι το tablet είναι ένα τεράστιο άσχημο αντικείμενο που θα πρέπει να κουβαλάει μαζί του. Αν δεν υπήρχαν όμως τα Apple Store για να το αλλάξουν αυτό, σήμερα τα iPad δεν θα ήταν τόσο επιτυχημένα. “Το κατάστημα μας είναι ένα μέρος ανακάλυψης, δεν πιστεύω ότι η κυκλοφορία του iPad θα ήταν τόσο επιτυχημένη αν δεν υπήρχαν αυτά. Μας δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα.”

Ο Cook λέει ότι όταν δεν νιώθει καλά ψυχολογικά, πηγαίνει σε ένα Apple Store για να του ανεβεί η διάθεση. ” Αν νιώσω ποτέ άσχημα ψυχολογικά, πηγαίνω σε ένα Apple Store. Είναι σαν να παίρνω Prozac”

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS