ΑρχικήinetO Steve Wozniak λέει πως το iPhone είναι “κάπως πίσω” σε σχέση...

O Steve Wozniak λέει πως το iPhone είναι “κάπως πίσω” σε σχέση με το Android

woz-and-android

O Steve Wozniak λέει αρκετές χαζομάρες. Παρόλο που είναι συν-ιδρυτής της Apple και ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους του Steve Jobs, δεν φοβάται να μιλήσει για οτιδήποτε θα τον ενοχλήσει σχετικά με την Apple.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Γερμανικό περιοδικό, Wirtschafts Woche, είπε ότι παρόλο που οι φαν του iPhone είναι πιστοί, η συσκευή έχει αρχίσει να μένει πίσω.

Είμαι περήφανος που έχουμε τόσους πιστούς φαν. Ωστόσο, αυτή η πίστη δεν είναι δεδομένη, η ανάγκη για το καλύτερο προϊόν υπήρχε και υπάρχει πάντα.

Κατά τη γνώμη μου, αυτί τη στιγμή είμαστε στον κόσμο των smartphone με χαρακτηριστικά τα οποία είναι κάπως πίσω. Η Samsung είναι άξιος ανταγωνιστής, και ο λόγος είναι ότι φτιάχνουν καταπληκτικά προϊόντα.

Ο Woz πάντα έλεγε ανοιχτά την γνώμη του σχετικά με τους ανταγωνιστές της Apple. Ακόμα και στο Cult of Mac είπε ότι κυκλοφορεί έχοντας πάντα μαζί του ένα Samsung Galaxy S3, μαζί με μερικά iPhone.

Πέρυσι ο Woz είχε πει ότι οι εφαρμογές για Windows Phone είναι πολύ πιο όμορφες από αυτές για iPhone και Android, ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευση του σχετικά με το Siri. Κάποιοι από τους ισχυρισμούς του Woz κατά της Apple βάσιμοι, μιας και το Android προσφέρει σε κάποια σημεία παραπάνω πράγματα, ωστόσο δεν είναι όλοι.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το iOS 7 αργότερα το καλοκαίρι και έχουμε απορία να δούμε αν επιτελούς θα ευχαριστηθεί με κάτι ο Wozniak.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS