ΑρχικήsecurityΜερικά από τα Tweaks τα οποία έχουν αναβαθμιστεί για το Jailbreak του...

Μερικά από τα Tweaks τα οποία έχουν αναβαθμιστεί για το Jailbreak του iOS 6

ios-6-jailbreak

Τώρα που το jailbreak έχει γίνει πλέον διαθέσιμο, είναι καιρός να δούμε ποια από τα tweaks που υπάρχουν στο Cydia, έχουν αναβαθμιστεί και υποστηρίζουν την καινούργια εκδοσή του iOS. Υπάρχουν χιλιάδες tweak στο Cydia και δεν είναι πάντα εύκολο να ξεχωρίσουμε ποια αξίζουν και ποια όχι, γιαυτό παρακάτω θα βρείτε μερικά από αυτά που αξίζουν και έχουν αναβαθμιστεί για το iOS 6.1.

Σημείωση: Ενώ τα παρακάτω tweaks είναι συμβατά με το iOS 6.1, μερικά δεν είναι συμβατά ακόμα με τις καινούργιες συσκευές της Apple, όπως το iPhone 5 και το iPad mini.

Auxo – $1.99

To Auxo είναι ο τρόπος με τον οποίον η Apple θα έπρεπε να είχε κάνει το app switcher στο iOS.

Αντί για τα εικονίδια των εφαρμογών, το Auxo δείχνει ένα ζωντανό preview της εφαρμογής, την οποία και μπορείτε να κλείσετε με ένα απλό swipe. Επιπλέον προσθέτει καλύτερο έλεγχο στην μουσική, καθώς και κουμπιά που ενεργοποιούν και απενεργοποιούν τα WiFi, Bluetooth και 3G. To Auxo είναι ένα πολύ εύκολο και όμορφο εργαλείο και η Apple θα πρέπει να παραδειγματιστεί από αυτό.

Merge – $1.50

Το Merge διορθώνει μερικά ενοχλητικά προβλήματα του iMessage που ελπίζουμε η Apple να τα διορθώσει η ίδια στο μέλλον. Αν σε μια επαφή έχετε παραπάνω από ένα email περασμένο συν τηλέφωνο, τότε όταν στέλνετε μήνυμα σε αυτήν την επαφή διαλέγετε που να σταλθεί (ποιο email ή τηλέφωνο) δημιουργώντας ένα μικρό χάος στα μηνύματα, διότι μπορεί να μιλάτε με ένα άτομο αλλά να έχουν ανοιχτεί 3 και 4 thread.

Το Merge κάνει αυτό που λέει το όνομα του. Ενώνει σε thread όλες ομιλίες που έχετε με την ίδια επαφή, ενώ παράλληλα σας δίνει την δυνατότητα να διαλέξετε εσείς σε ποιο email ή τηλέφωνο της επαφής να σταλθεί το μήνυμα. Το iMessage μόλις καθάρισε.

Emblem – $1.99

Αντί να έχετε τα κλασσικά banner του Notification Center, τα οποία δεν είναι ούτε πολύ όμορφα ούτε και πολύ βολικά, με το Eblem μπορεί να τα μετατρέψετε σε στυλ OS X με τα banners να εμφανίζονται στο αριστερό μέρος της οθόνης, ενώ επιτρέπει και την αποστολή μηνυμάτων. Επιπλέον μπορείτε με απλά gestures να σβήσετε μια ειδοποίηση, πριν αυτή εμφανιστεί στο Notification Center.

Μινιμαλιστικό, εύκολο και καθαρό.

Dashboard X – $1.99

Ζωντανά widgets, κάτι το οποίο πολλοί χρήστες των Apple συσκευών ζητάνε όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο η εταιρεία δεν το έχει κάνει ακόμα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και η jailbreak κοινότητα μένει πίσω. Με το Dashboard X μπορείτε να εγκαταστήσετε ζωντανά widgets οπουδήποτε στο Home Screen. Υπάρχει κατάλογος με τα συμβατά widget στο Cydia και όλα υπόσχονται να σας ευκολύνουν στο χειρισμό της συσκευής σας.

Springtomize 2 – $2.99

Το Spingtomize 2 είναι ο Ελβετικός σουγιάς των tweaks. Το Springtomize 2 δεν είναι μια εφαρμογή, θα λέγαμε ότι είναι περισσότερο ένα τεράστιο πακέτο γεμάτο με tweak για την iOS συσκευή σας. Μπορείτε μέσω αυτού να αλλάξετε τα πάντα στην συσκευή σας, από το πόσα εικονίδια να εμφανίζονται στην Home Screen μέχρι το πως να δουλεύει το Notification Center.

Αν έχετε κάνει jailbreak στην συσκευή σας, τότε το Springtomize 2 είναι Must Have.

Stride – $3

Ζηλεύεται το τρόπο που ξεκλειδώνουν τα κινητά τους οι χρήστες του Android; Αν ναι, τότε το Stride είναι για εσάς. Σχεδιάζεται έναν κωδικό στην οθόνη και χρησιμοποιείστε τον για να ξεκλειδώνετε την συσκευή σας. Το Stride είναι αρκετά καλοφτιαγμένο και δεν επιτρέπει κάποιον τρίτο που δεν γνωρίζει τον κωδικό που σχεδιάσατε να πάρει πρόσβαση στην συσκευή.

Επιπλέον, είναι αρκετά καλύτερο από αυτό που υπάρχει στα Android κινητά, γιαυτό κατεβάστε το και δείξτε στους φίλους σας με τα Android το πόσο καλύτερες είναι οι iOS συσκευές ακόμα και σε αυτό.

CameraTweak – $1

Η εφαρμογή που υπάρχει για την λήψη φωτογραφιών στο iOS είναι καλή, αλλά περιορισμένη. Η Apple δυστυχώς δεν έχει συμπεριλάβει πολλές ρυθμίσεις και επιλογές όταν πρόκειται για την λήψη μιας φωτογραφίας ή ενώς βίντεο, ωστόσο αυτό έρχεται να το αλλάξει το CameraTweak.

Με το CameraTweak προσθέστε χαρακτηριστικά όπως, χρονόμετρο, ρύθμιση ανάλυσης και aspect ratio στην εφαρμογή του iOS, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία σας και το αποτέλεσμα των φωτογραφιών.

biteSMS – $8 with free trial

Η πιο αγαπημένη μου εφαρμογή, και ο λόγος για τον οποίον οι περισσότεροι αποφασίζουν τελικά να κάνουν jailbreak. Το biteSMS είναι ένα tweak το οποίο θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίον στέλνετε μηνύματα. Με το biteSMS μπορείτε εύκολα και γρήγορα να στείλετε μήνυμα ακόμα και αν είστε μέσα σε κάποια εφαρμογή ή και από την lockscreen, προσφέρει emoticons, λειτουργία “read later”, εμφανίζει τα μηνύματα στο Notification Center και πολλά πολλά αλλά.

Το biteSMS είναι συμβατό όχι μόνο με iOS 6.1 αλλά και με iPhone 5, οπότε δεν υπάρχη λόγος να μην το κατεβάσετε.

CallBar – $4

Σας ενοχλεί όταν κάποιος σας παίρνει τηλέφωνο και ξαφνικά διακόπτεται αυτό που κάνετε διότι πετάχτηκε στην οθόνη η κλήση; Με το CallBar αυτό το πρόβλημα αποτελεί παρελθόν. Πλέον όταν σας καλεί κάποιος αντί να εμφανίζεται σε ολόκληρη την οθόνη, θα εμφανιστεί σαν banner στο πάνω μέρος της, χωρίς να σας ενοχλεί και να σας διακόπτει από αυτό που κάνετε

Όλες οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες μέσω το repo του BigBoss. Συνεχίζουμε το ψάξιμο και τα πειράματα και σύντομα θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο με περισσότερες εφαρμογές που υποστηρίζουν το iOS 6.1.

Μείνετε συντονισμένοι

Δημήτριος Γεωργουλάς

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS