ΑρχικήinetΑγγλική αστυνομία κυκλοφόρησε παιχνίδι για iPhone το οποίο μοιάζει αρκετά με το...

Αγγλική αστυνομία κυκλοφόρησε παιχνίδι για iPhone το οποίο μοιάζει αρκετά με το Grand Theft Auto

GTA vs. First Response. Do they look similar to you?

H Αγγλική αστυνομία έγινε περίγελος διότι κυκλοφορήσαν ένα παιχνίδι οδήγησης για iPhone το οποίο έχει πάρα πολλές ομοιότητες με το πολύ γνωστό Grand Theft Auto, σύμφωνα με την Daily Mail. Ο δωρεάν τίτλος από την Northamptonshire Police έκανε το ντεμπούτο του στο App Store την περασμένη Πέμπτη και επιτρέπει στους χρήστες να περάσουν έναν αριθμό από νόμιμες προκλήσεις οδήγησης.

Κάποιοι χρήστες νιώθουν ότι προσφέρει την ίδια εμπειρία με τον τιτλο της Rockstar, μόνο που δεν κάνετε «δουλείες» όπως το να μεταφέρετε ναρκωτικά και να σκοτώνετε άτομα από αντίπαλες συμμορίες.

Ωστόσο, στη πραγματικότητα οι ομοιότητες είναι ελάχιστες και έχουν να κάνουν μόνο με την οδήγηση, που και πάλι δεν είναι η ίδια. Η Daily Mail όμως πιστεύει ότι τα δυο παιχνίδια είναι απίστευτα παρόμοια διότι το First Responce έχει γραφικά και γωνία λήψης της κάμερας ίδια με αυτή που είχαν οι παλιότερες εκδόσεις του GTA. Επίσης σημειώνει ότι μπορείτε να οδηγήσετε αστυνομικό αυτοκίνητο και στα δυο παιχνίδια.

«Δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια τα οποία σας επιτρέπουν να οδηγείτε αστυνομικό αυτοκίνητο και ήταν το πρώτο πράγμα που πρόσεξα όταν το πρωτοείδα, « ειπε ένας χρήστης. «Δεν ξέρω αν αυτό ήθελε να πετύχει η αστυνομία, έχοντας στο μυαλό ότι το GTA είναι ένα από τα πιο βίαια παιχνίδια. «

Προς όλους όσους έχουν παίξει, Grand Theft Auto, το First Responce δεν έχει απολύτως καμία σχέση. Είναι ένα παιχνίδι οδήγησης στο οποίο χρησιμοποιείτε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο και δεν μπορείτε ούτε να βγείτε από αυτό και να χτυπήσετε κόσμο ούτε και να μαζέψετε κρυφά πακέτα. Είναι απλά ένα παιχνίδι οδήγησης το οποίο κυκλοφόρησε η Αγγλική αστυνομία στην προσπάθεια της να προσεγγίσει με άλλο τρόπο το κόσμο στο να συμπεριφέρεται σωστά στο δρόμο.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, όπως γράψαμε και πιο πάνω είναι δωρεάν, αλλά μην περιμένετε να δείτε κάτι σε Grand Theft Auto.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS