ΑρχικήinetCES 2013: Ο φορτιστής Nectar κοστίζει ένα δολάριο κάθε φόρτιση

CES 2013: Ο φορτιστής Nectar κοστίζει ένα δολάριο κάθε φόρτιση

nectar

Ο φορτιστής Nectar είναι ακόμη μια προσπάθεια για να ελευθερωθούν οι συσκευές μας από το ρεύμα. Τεχνικά είναι καταπληκτικό και εύκολο στην χρήση από μια συσκευή που υποστηρίζει USB.

Ωστόσο, το να φορτίζεται το smartphone σας κατευθείαν από το ρεύμα είναι σχεδόν τζάμπα, ενώ το να το φορτίσετε από το Nectar θα σας κοστίσει σχεδόν 1 δολάριο.

Η συσκευή κοστίζει 300 δολάρια, ενώ οι δέκα φορτίσεις του κινητού σας, μέσω αυτής, κοστίζουν περίπου 10 δολάρια. Κάτι το οποίο φυσικά είναι αρκετά ακριβό.

Από την άλλη όμως, ο τρόπος φόρτισης είναι οικολογικός. Μπορεί να κοστίζει κάτι παραπάνω, αλλά τόσο οι κασέτες φόρτισης που χρησιμοποιεί όσο και ο τρόπος που δουλεύει είναι 100% οικολογικός.

Όμως, μέχρι να φτάσει η μέρα που τα κουτάκια της κόκα κόλας θα χρησιμοποιούνται σαν βιολογικό καύσιμο, το Nectar θα είναι μια συσκευή που χρησιμοποιεί ακριβό καύσιμο και σίγουρα δεν θα προσελκύσει αρκετούς καταναλωτές. Όλοι μας, είμαστε υπέρ της οικολογίας, ωστόσο, αν η οικολογία σημαίνει αρκετά παραπάνω έξοδα για εμάς, τότε μάλλον θα το ξανά σκεφτούμε.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS