ΑρχικήinetO Planetbeing έχει untethered jailbreak για iOS 6.0.2 και εξηγεί γιατί καθυστερεί...

O Planetbeing έχει untethered jailbreak για iOS 6.0.2 και εξηγεί γιατί καθυστερεί η κυκλοφορία του

ios-6-jailbreak

Ο Planetbeing αποκάλυψε στο Reddit ότι έχει ήδη το untethered jailbreak για το iOS 6.0.2 στην συσκευή του και εξήγησε τον λόγο για τον οποίον δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Παράθεση από Planetbeing:

Δεν ξέρω γιατί γίνεται όλος αυτός ο χαμός. Το γεγονός είναι ότι έχω ένα untethered iOS 6.0.2 jailbreak να τρέχει στο iPhone 5 μου. Οι λόγοι για τους οποίους δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα είναι οι εξής: Πρώτον, η κυκλοφορία του θα κάψει ένα exploit το οποίο θέλουμε να σώσουμε και να χρησιμοποιήσουμε μελλοντικά ώστε να βοηθήσει στην επιτάχυνση για την δημιουργία ενός jailbreak. Δεύτερον, το iOS 6.1 έρχεται πολύ σύντομα και είναι πολύ πιθανό να σπάσουμε ένα μικρο κομμάτι του, γιαυτό και δεν υπάρχει λόγος να θυσιάσουμε τόσα bugs τα οποία δεν θα έχουν διορθωθεί.

Τέλος πάντων, υπάρχουν ήδη 4+ bugs (τα οποία χρειάστηκαν για να δουλέψει) και σίγουρα θα υπάρξουν ακόμα ένα με δυο οπότε, ενώ το jailbreaking γίνεται δυσκολότερο, το να αναφέρει κάποιος ότι πέθανε, είναι υπερβολικό.

Το σχόλιο του Planetbeeing ακολουθεί το tweet του Pod2g που λέει ότι η δουλειά πάνω σε ένα jailbreak συνεχίζεται και το tweet που ζήτησε από τους χρήστες του Twitter να απαιτήσουν από την Apple ένα ανοιχτό iOS, κάτι που έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι η Dev-Team τα παράτησε.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS