ΑρχικήinetΠως o Steve Jobs κατάφερε την AT&T να τον αφήσει να φτιάξει...

Πως o Steve Jobs κατάφερε την AT&T να τον αφήσει να φτιάξει το iPhone χωρίς πληκτρολόγιο

steve-jobs-iphone-

Ακόμα και ένα άτομο σαν τον Steve Jobs, δεν ξυπνάει ένα πρωί γνωρίζοντας πως να φτιάξει ένα τηλέφωνο, ειδικότερα αν αυτό είναι το iPhone. Γιαυτό όταν ο Jobs είχε ερωτήματα για το σχεδιασμό του κινητού πίσω το 2006 κάλεσε τον Γενικό Διευθυντή της AT&T, Ralph de la Vega για βοήθεια.. Ωστόσο, ο Steve Jobs τυπικά, νευρίασε όταν ο Ralph de la Vega του είπε ότι το κινητό του θέλει πληκτρολόγιο.

Στην συνομιλία τους, ο Jobs ρώτησε τον de la Vega, πως θα μπορούσε να κάνει ένα πολύ κάλο τηλέφωνο, ένα τηλέφωνο το οποίο θα έχει πολύ κάλο σχεδιασμό στο εσωτερικό του και δεν θα χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο. Ο de la Vega με τη σειρά του, έστειλε στον Jobs έναν οδηγό που έστελνε η εταιρεία στους προμηθευτές που ενδιαφέρονταν να δημιουργήσουν κινητά για το δικό τους δίκτυο. Δυστυχώς όμως, οι πρώτες 100 σελίδες ήταν το πως να φτιάξει κάποιος ένα καλό πληκτρολόγιο για το κινητό και όχι για το σχεδιασμό του εσωτερικού.

O de la Vega αναπολεί στο Forbes:

«Λοιπόν, στείλτο μου. » Και έτσι του στέλνω το email. Τριάντα δευτερόλεπτα μετά, με καλεί ξανά. » Τι στο … ; Τι είναι αυτό; Μου έστειλες αυτό το τεράστιο έγγραφο και οι πρώτες 100 σελίδες αφορούν το κανονικό πληκτρολόγιο, » ειπε ο de la Vegas γελώντας. «Συγνώμη, δεν αφαιρέσαμε αυτές τις 100 σελίδες Steve. Ξέχασε τες όμως. Αυτές δεν αφορούν εσένα. » Είπε «Εντάξει» και έκλεισε το τηλέφωνο.

Ωστόσο, αυτό που είπε ο de la Vegas στον Jobs, ότι «αυτές δεν αφορούν εσένα» είχε κάποιες επιπτώσεις. Κατηγορήθηκε με βλασφημία από τον Διευθύνον Σύμβολο Τεχνολογίας, της εταιρείας, διότι είπε στην Apple ότι δεν χρειάζεται να ακολουθήσει την καθοδήγηση τους και τον αποκάλεσαν τρελό.

Μάλλον όμως δεν ήταν.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS