ΑρχικήinetΤο iPhone 5S θα έχει την καινούργια «Touch-On-Display» τεχνολογία

Το iPhone 5S θα έχει την καινούργια «Touch-On-Display» τεχνολογία [Φήμη]

iphone-5-charging

Αν πιστεύετε σε όλες τις φήμες που ακούτε ή διαβάζετε, τότε θα πιστεύετε ότι το επόμενο iPhone θα έρθει με πολλαπλά μεγέθη οθονών και σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Ωστόσο, η πιο πρόσφατη, θέλει την Apple να αφήνει την in-cell touch τεχνολογία, μετά από μόλις ένα χρόνο χρήσης της, για την «Touch-On-Display» τεχνολογία της Chimei Innolux. Σύμφωνα με μια αναφορά, η Apple κάνει αυτή τη κίνηση ώστε να εξαλείψει κάποια προβλήματα παρεμβολών, που εμφανίστηκαν στην οθόνη του iPhone 5.

Η επιλογή της Apple για την in-cell touch τεχνολογία επέτρεψε το iPhone 5 να είναι τόσο λεπτό. Ενώνει το LCD πάνελ και το digitizer σε ένα ενιαίο κομμάτι, κάνοντας το πολύ πιο λεπτό, σε σύγκριση με τις προηγούμενες οθόνες των iPhone, οι οποίες είχαν τα κομμάτια ξεχωριστά. Ωστόσο, σύμφωνα με το China Times, αυτή η τεχνολογία δημιούργησε προβλήματα με παρεμβολές στο iPhone 5.

Οι παρεμβολές αυτές αναφέρθηκαν όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα με το scrolling, το οποίο έκανε την οθόνη να σταματάει να δέχεται touch εντολές αν κάνετε πολύ γρήγορα slide πάνω και κάτω στην οθόνη.

Η China Times λέει πως η τεχνολογία της Innolux «Touch-On-Display» μπορεί να αποτρέψει αυτό το πρόβλημα, ενώ κρατάει την οθόνη το ίδιο λεπτή. Η εταιρεία έχει στείλει ήδη μερικά κομμάτια στην Apple για δοκιμή και πιστοποίηση. Αν όλα πάνε καλά, αναμένετε η καινούργια τεχνολογία να κάνει την εμφάνιση της στο επόμενο iPhone.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS