ΑρχικήinetTobii REX διαχείριση των Windows 8 με τα μάτια

Tobii REX διαχείριση των Windows 8 με τα μάτια

tobii

 

Τα Windows 8 είναι ένα λειτουργικό σύστημα που είναι καταλληλότερο για ταμπλέτες και συσκευές που διαθέτουν οθόνες αφής. Πως θα σας φαινόταν να μπορείτε να διαχειριστείτε τα Windows 8 στην συσκευή σας μόνο με τα μάτια σας;

Με μια νέα τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Tobii Technology θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το νέο  OS της Microsoft  χωρίς καν να αγγίζεται τον υπολογιστή που εκτελεί το λειτουργικό.

Με την νέα τεχνολογία της Tobii, REX, και με ένα απλό USB η οθόνη σας αρχίζει να παρακολουθεί τις κινήσεις των ματιών σας και να εκτελέσει τις εντολές – επιθυμίες σας.

Η συσκευή φυσικά επιτρέπει στους χρήστες την χρήση του mouse και του touchpad καθώς δεν υλοποιούνται κάποιες εντολές μόνο με τα μάτια προς το παρόν.

Η Tobii REX περιμένει το πράσινο φως για την μαζική παραγωγή του επαναστατικού USB, αλλά υπάρχουν ήδη 5.000 μονάδες για δοκιμή οι οποίες θα κυκλοφορήσουν μέχρι τέλος του έτους. Οι προγραμματιστές που επιθυμούν να αγοράσουν τη συσκευή, θα πρέπει να πληρώσει μέχρι και 995 δολάρια ή 755 ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS