ΑρχικήinetΗ αδειοδότηση μεταξύ της HTC και της Apple θα βελτιώσει τα προϊόντα...

Η αδειοδότηση μεταξύ της HTC και της Apple θα βελτιώσει τα προϊόντα μας

htc-logo

Ο πρόεδρος της HTC, Ray Yam, πιστεύει ότι η συμφωνία της εταιρείας με την Apple θα επιτρέψει να γίνουν μεγαλύτερα βήματα και να δημιουργήσουν καλύτερα προϊόντα αυτή τη χρονιά. Η εταιρεία που κατασκευάζει Android κινητά, πρόσφατα έκλεισε δεκαετή συμφωνία με την Apple, η οποία καλύπτει τόσο υπάρχουσες πατέντες όσο και μελλοντικές και έδωσε τέλος στις δικαστικές διαμάχες των δυο εταιρειών.

«Η συμφωνία με την Apple θα ξεκινήσει να αποπληρώνει την επόμενη χρονιά, ενώ το τέταρτο τρίμηνο αυτής της χρονιάς θα γίνει ένα κάποιο πρώτο βήμα, « ειπε ο Yam στην Economic Observer of China κατά την διάρκεια συνέντευξης του. » Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα σε εμάς, είναι ότι θα μπορέσουμε να ξοδέψουμε περισσότερη ενέργεια στην καινοτομία, κάτι το οποίο είναι το πιο σημαντικό για μια εταιρεία τεχνολογίας. «

Ο Yam, είπε ότι η HTC έχει ξοδέψει πάρα πολλά για να πολεμήσει την Apple, τώρα όμως μπορεί να το σταματήσει και να κάνει μεγαλύτερα βήματα ώστε να δημιουργήσει καινούργια και καινοτόμα προϊόντα. Επιπρόσθετα, είπε ότι τα project της εταιρείας κινούνται με ταχύτερους ρυθμούς και ότι έχει αλλάξει πλέον τον τρόπο με τον οποίο διαπραγματεύεται με τους συνεργάτες της.

Η συμφωνία ανάγκασε την HTC να αλλάξει ακόμα και την στρατηγική της σχετικά με τις πωλήσεις και το marketing για την καινούργια χρονιά.

Είχε αναφερθεί ότι η HTC θα πλήρωνε την Apple, 6 με 8 δολάρια για κάθε συσκευή που θα πουλούσε. Ωστόσο, αν σκεφτείτε το πόσες συσκευές πουλάει η HTC το κέρδος της εταιρείας του Cupertino θα ήταν μικρό και το extra εισόδημα της θα ανέρχονταν στα 280 εκατομμύρια δολάρια, γιαυτό και ο CEO της HTC, Peter Chao, είπε ότι αυτή η αναφορά είναι παράλογη και δεν ισχύει.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS