ΑρχικήinetΔικογραφία σε βάρος 23χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Δικογραφία σε βάρος 23χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

cyber-crime-hackers

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου από την Ιορδανία,  για πορνογραφία ανηλίκων.

Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία 38χρονης ημεδαπής, μητέρα ανήλικης, στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με την οποία άγνωστο άτομο είχε έρθει σε επικοινωνία με την ανήλικη κόρης της, μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης «Facebook», ενώ της απέστειλε άσεμνες φωτογραφίες του, παροτρύνοντάς την να κάνει και αυτή το ίδιο.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν μεταξύ τους, το άτομο αυτό επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της ανήλικης.

Στο πλαίσιο άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, ύστερα από βούλευμα που εκδόθηκε από τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 23χρονου και συγκεκριμένα ότι είναι διαχειριστής του επίμαχου προφίλ στο «facebook» και κάτοχος τηλεφωνικής σύνδεσης που είχε έρθει σε επικοινωνία με την ανήλικη.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένας φορητός υπολογιστής, τα οποία θα αποσταλούν στα Εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS